Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 04 oktober 2017 10:45

Ook in het tweede gedeelte badminton geen winst voor Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De badmintonselectie heeft ook in het tweede bedrijf van de competitie in het enkelspel en mixdubbel dinsdag geen winst kunnen behalen. De tegenstanders bleken steeds een tactisch voordeel te hebben op de onzen waardoor wij geen vuist konden maken.

Trouwens ook het verschil in wedstrijdervaring was duidelijk. Toch startte Kevin Karg de middagsessie goed door zijn tegenstander Mattias Baumann uit Paraguay een geduchte strijd te geven. Baumann kwam in de tweede set goed terug en revancheerde zich met een 21 - 11 score. In de derde set bleek Karg niet genoeg conditie te hebben om het Baumann moeilijk te maken en verloor de Surinamer met 21 - 9. Jair Naipal was in zijn partij tegen Willian Guimaraes uit Brazilie niet alleen in niveau de mindere maar ook in lichaamsbouw en leeftijd.

De klein uitgevallen Naipal verloor prompt met 21 - 5/ 21 - 7. Bij de meisjes startte Imani Mangroe ook goed tegen de thuisspeelster Ashley Rubilar, waarbij ze zelfs met één punt voorstond. De chileense kwam echter sterk terug en won beide sets met 21 - 14/ 21 - 12. Verder verloor Mangroe ook de andere wedstrijd daarna van Fernanda Rivva uit Peru met 2 - 0 (21 - 4/ 21 - 9).

Erisa Bleau kon in haar partij tegen westerbuurland Guyana vertegenwoordigd door Priyanna Ramdhani ook niet imponeren en verloor met 21 - 4 en 21 - 9. Er was op het eind van de eerste badmintondag nog een mixdubbel voor de onzen tegen een duo uit Peru. Jair Naipal en Imani Mangroe waren de vertegenwoordigers van Suriname en Peru trad aan met Diego Mauricio Subauste en Micaela Flores Vasquez. Peru won volgens de verwachtingen met 21 - 10 en 21 - 6. In de eerste set moest Naipal bij een stand van 11 - 6 voor Peru behandeld worden, vanwege een blessure die hij had opgelopen aan zijn enkel.

VSJS

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 45 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora