Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 26 augustus 2014 23:43

James Soekijad kampioen 2de klasse biljart competitie 2014

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Vlnr  Rayen Jiwalall, James Soekijad en Elmer van Hees resp. nummer 3, 1 en 2 Vlnr Rayen Jiwalall, James Soekijad en Elmer van Hees resp. nummer 3, 1 en 2

De laatste partijen om het Persoonlijk Kampioenschap in de 2de klasse van de Surinaamse Biljartbond (SBB) werden gedurende het weekend 22 tot 24 augustus 2014 afgewerkt.

Aan het eind van de rit bleek dat James Soekijad het gepresteerd had 7 van zijn 8 partijen in winst om te zetten. Hiermee heeft hij na een rustperiode  van een jaar, wederom het kampioenschap in deze klasse weten te behalen.

“En toch is het weer Moengo” waren de woorden van de Voorzitter Elmer van Hees van de Moengo Biljartclub. Dit stelde hij omdat hij aan het begin van de rit had voorspeld dat ook in deze klasse alle prijzen naar ons Bauxiet stadje zouden gaan. De “En Toch” sloeg op het feit dat James altijd voor Moengo uit kwam, maar gezien het feit dat hij zijn werkzaamheden nu te Paranam i.p.v. Moengo moet uitvoeren, hij vanaf 2014 genoodzaakt is onder de vlag van een andere vereniging uit te komen. In elk geval feliciteren wij James en terecht of onterecht ook de Moengo Biljartclub met het behaalde succes.

Helaas werd deze competitie na een vlotbegin en verloop, aan het eind overschaduwd door een lastig voorval. De spelers Avinash Chotoe en Kenneth Braaf lieten het op de laatste speeldag voor de bond onbekende reden afweten waardoor hun partijen afgelast moesten worden. Dit bracht met zich mee dat hun tegenstanders beide uit de districten, niet in de gelegenheid werden gesteld hun moyenne up te graden en sterker nog onverricht ter zake moesten terugkeren. Daarnaast had het e.e.a. ook nog als gevolg dat de totale rangschikking in gedrang werd gebracht. Ter oplossing hiervan werd uiteindelijk in samenspraak met de overige spelers op basis van een ad hoc beslissing de eindrangschikking bepaald.

De uitslagen:
James Soekijad vs. Elmer van Hees 90 - 85
Hemant Mahabir vs. Rayen Jiwalal 45 - 90
Ewald Wongsoredjo vs. Rayen Jiwalal 51 - 90
Rayen Jiwalal vs. Timothy Wongsowidjojo 90 - 86
Hemant Mahabir vs. Timothy Wongsowidjojo 90 - 78
Avinash Chotoe vs. Harold Brewster 90 - 63
Rayen Jiwalal vs. Kenneth Braaf 90 - 48
Ewald Wongsoredjo vs. Avinash Chotoe 72 - 90
James Soekijad vs. Hemant Mahabir 90 - 59
Harold Brewster vs. Elmer van Hees 42 - 90
Hemant Mahabir vs. Harold Brewster 89 - 90
Ewald Wongsoredjo vs. Kenneth Braaf 90 - (reglementair)          
Elmer van Hees vs. Avinash Chotoe 90 - (reglementair)

Hoogste serie: James Soekijad 25

Eindrangschikking 2de klasse competitie 2014:
James Soekijad 14 pnt.
Elmer van Hees 12 pnt.
Rayen Jiwalal 12 pnt.
Ewald Wongsoredjo 8 pnt.
Avinash Chotoe 8 pnt.
Kenneth Braaf 6 pnt.
Hemant Mahabir 6 pnt.
Harold Brewster 6 pnt.
Timothy Wongsowidjojo 0 pnt.

Surinaamse Biljart Bond

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

 

Lees 428 keer
Marsosur