Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 01 februari 2015 22:55

Regelgeving vijfde klasse biljart Persoonlijke Kampioenschappen 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Onderstaand artikel is ingezonden door de Surinaamse Biljart Bond (SBB). Op basis van de recente ervaringen is het bestuur van de SBB na overleg met kopstukken uit onze biljartwereld, genoodzaakt geweest tot de vaststelling van onderstaande regels te komen tw:

1. De spelers die deelnemen aan de PK’s voor 2015 zijn op basis van het aantal deelnemers en moreel-maatschappelijke overwegingen verdeeld over poules voor senioren (35 jaar en ouder) en poules voor de junioren (jonger dan 35 jaar).
2. Elke deelnemer is verplicht op z’n minst even vaak assistentie te verlenen aan de arbitrage, als het aantal partijen dat hij gespeeld heeft. Verzaken van deze regel zal leiden tot uitsluitsel voor deelname de activiteiten voor het volgend seizoen.
3. De kampioen is de speler die het hoogste aantal competitie punten bij de kruisfinale haalt.
4. In de kruisfinale participeren de 4 deelnemers met de hoogste competitie punten binnen hun klasse, mits zij geen halve degradatie dan wel gedegradeerd zijn.
5. Aan een speler die zich voor aanvang van zijn partij afmeldt, wordt voor die bewuste partij 0 (nul) competitie punten toegekend en een moyenne welke gelijk is aan de laagste die hij tijdens de gehele competitie gehaald heeft. Zijn  tegenstander verwerft 2 competitie punten en een moyenne die gelijk is aan de hoogste die hij tijdens de gehele competitie haalt.
6. Voor een speler die weg blijft zonder afmelding en zijn tegenstander geldt dezelfde regelgeving als onder het vorig punt vermeld met dien verstande dat de afwezige speler uitgesloten wordt voor deelname aan alle activiteiten die in het jaar 2016 onder auspiciën van de SBB zullen worden georganiseerd.
7. De uiteindelijk moyenne wordt vastgesteld op basis van minimaal 4 (vier) partijen.
8. Een speler die na het spelen van alle partijen in de voorronde eindigt met een moyenne die gelijk of hoger is dan 1.5 zal niet mogen deelnemen aan de kruisfinale voor het kampioenschap, maar promoveert naar de klasse overeenkomstig de gehaalde moyenne.
9. Voor de overige regelgeving gelden de regels zoals vastgesteld in het wedstrijdreglement van de KNBB.

De PK's zullen in NBC aan de Limesgracht # 80 gehouden worden en een ieder die daartoe behoefte heeft mag op de tafels oefenen.

Poule 1
1. Ronald Chesnot, 2. Ortwin Dalfour, 3. Gerold Yngaard, 4. Maikel Charlery, 5. Court Ulhenkamp en 6. Kenneth Moerli.

Poule 2
1. Anton Durham, 2. Rishi Jiwalal, 3. Maurice Ghafoerkhan, 4. Mario Wijntuin, 5. Siegfried Wolff en 6. Robert Wonorejo.

Poule 3
1. Valencio Amatpawiro, 2. Regillio Wiradimedja, 3. Santosh Ramdjiawan, 4. Jonathan Pawirodimedjo en 5. Giordano Pinas.

Poule 4
1. Jared Kertosari, 2. Justin Moerli, 3. Amar Panday, 4. Ricardo Hoft, 5. Clarence Karijodikromo.

Surinaamse Biljart Bond

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 310 keer Laatst aangepast op maandag, 02 februari 2015 16:08
Marsosur