Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 05 juli 2015 15:40

SBWB presenteert Men's Physique & Mr. Novice 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Roy Hoogvliets en Manav Kanhai Roy Hoogvliets en Manav Kanhai

De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) presenteert op zaterdag 11 juli 2015 haar eerste officiële Men's Physique & Mr. Novice kampioenschappen.

De gyms die met hun atleten zullen meedoen zijn; Champs Gym, Dean's Gym, Fitness Factory Suriname, MK's Gym, Muscle camp, Power Gym, S Bodyfit, Steve's Gym, First Class Gym. Bij de Mr. Novice kampioenschappen zullen vier atleten om de titel strijden, terwijl er aan de Men's Physique wedstrijden vijftien atleten zullen meedoen.

De Mr. Novice is in het bijzonder gericht op de beginnelingen van de bodybuilding sport en de winnaar van volgend week zal zich automatisch plaatsen voor de B-klasse van de Mr. Suriname contest dat later dit jaar in november zal worden gehouden. De overige drie atleten zullen dan in de C-klasse mogen meedoen.

Bij de Men's Physique wordt er gewerkt met de lengte (1.78M) van de atleet en worden zij dan in twee categorieën verdeeld. De Men's Physique is een nieuwe dementie in de bodybuilding sport, waarbij de atleten aan bepaalde zware eisen moeten voldoen qua kleding, bodyshape en moeten zij vooral verkeren in een goede symmetrie.

De atleten en gyms werden vandaag door Chief judge dhr. Helio Tsai-A-Woen in het revalidatiecentrum geïnformeerd van de laatste internationale IFBB regels voor wat de Men's Physique & Mr. Novice wedstrijden betreft en werden de atleten aan het eind uiteraard gemeten voor hun lengte.

Volgens de SBWB voorzitter Manav Kanhai is dit een pilot en tracht hij hiermee met zijn bestuur de bodybuildingsport tot grotere hoogte te brengen. De wedstrijden worden gehouden te Cultural Center Suriname (CCS) en het geheel vangt aan om 20.00 uur. Een kaart kost slechts SRD 35.Copyrigt © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 1812 keer Laatst aangepast op maandag, 06 juli 2015 06:56

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK