Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 03 april 2016 23:58

Soepe Koese behaalt vierde plaats op Arnold Classic Brasil 2016

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Soepe Koese, viermaal SBWB/IFBB mr. Suriname kampioen en 2014 Arnold Classic Amateurs brons winnaar, heeft zondag in Rio de Janeiro, Brazilië de vierde plaats behaald bij de Arnold Classic 2016 in de gewichtsklasse Men’s Bodybuilding up to 70 kg.

Op de laatste dag van één van de grootste amateur bodybuilding evenementen in de wereld was het de beurt aan Soepe Koese en Wendel Setropawiro om Suriname te vertegenwoordigen bij de categorie heren bodybuilding.

Wendel Setropawiro heeft meegedaan in de heavyweight klasse bestaande uit veertien atleten. In deze moeilijke klasse tot 100kg heeft Wendel heel goed gepresteerd en een goede beurt gemaakt. Helaas heeft hij de finale niet gehaald aangezien het deelnemersveld zeer sterk was.

Het is Soepe Koese wel gelukt een finale plaats te bemachtigen uit een zeer sterk deelnemersveld van achttien atleten. In deze finale heeft hij de vierde plaats behaald in zijn klasse, heren bodybuilding tot 70kg. Uiteraard een geweldige prestatie voor de Surinaamse bodybuilding.

Suriname heeft zich door middel van Soepe Koese wederom bewezen mee te kunnen draaien in de internationale bodybuilding wereld. Vermeldenswaard is ook nog dat Suriname bij alle amateurwedstrijden in het judges panel vertegenwoordigd was door de voorzitter van de SBWB, Manav Kanhai. De heer Kanhai kreeg ook de eer van de IFBB om enkele prijzen aan de kampioenen uit te reiken.
 
'Wij kunnen terug kijken naar een zeer leerrijk Arnold Classic weekend waarin de atleten en de SBWB veel meer ervaring hebben opgedaan en ook weer veel bijgeleerd hebben, wat in de toekomst zeer bruikbaar kan zijn voor de Surinaamse Bodybuilding sport', aldus Kanhai.
Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 719 keer Laatst aangepast op maandag, 04 april 2016 00:28
Marsosur