Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zaterdag, 11 juni 2016 22:16

Eerste ALV nieuw SBWB bestuur goed verlopen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De eerste ALV van het nieuw gekozen bestuur van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond is goed verlopen. Er waren 9 van de 13 contribuerende leden aanwezig. Ook enkele uitgenodigde nieuwe en geroyeerde sportscholen waren aanwezig.

Deze worden in de gelegenheid gesteld zich aan te sluiten bij de SBWB. De voorzitter Winston Wielson deed de plannen van het bestuur uitgebreid uit de doeken en behandelde ook de wedstrijdkalender voor dit jaar met de aanwezigen. De Powerlift kampioenschappen worden op 27 augustus 2016 gehouden.

De Nationale Bodybuildingkampioenschappen, Bikini fitness en Men’s Physique wedstrijden worden op 24 september 2016 gehouden. Ook wil het bestuur op 26 november 2016 de Eddy Wilson Open Bodybuildingkampioenschappen organiseren. Penningmeester Rachida Huijzen gaf een uitgebreide en duidelijke presentatie over het financieel plaatje m.b.t. de te organiseren evenementen en activiteiten.
 
Tijdens de ALV is het voorstel gedaan om de contributie van de sportscholen aan te passen. Hier waren alle aanwezige gymhouders het met elkaar en het bestuur eens dat het oud bedrag van SRD 25,- per sportschool per maand achterhaald is. Er zijn vervolgens 2 voorstellen in stemming gebracht respectievelijk SRD 75,- en SRD 100,- . De meerderheid stemde voor het verhogen van de contributie naar SRD 75,- per maand. Het nieuw tarief gaat per 1 juli 2016 in.

Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 323 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora