Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 10 juli 2016 01:26

Pro Physique Muscle Mania atleet Brian Clarke in Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Brian Clarke Brian Clarke

Brian Clarke, Pro Physique Muscle Mania atleet is in Suriname. De in de Verenigde Staten wonende Clarke is hier met een doel en heeft inmiddels in de gym van Fitness Factory enkele training-clinics aan bodybuilding en fitness atleten verzord.

Clarke, bij de Pro Men's Physique Muscle Mania op zevende plaats in de wereld, heeft een dosis aan kennis en is hier niet alleen om die te delen, maar ook om internationaal de deuren te openen voor de Surinaamse Physique atleten. "Ik ben na twintig jaren weer in Suriname en wil graag een platform creëren, waar Surinaamse atleten internationaal naar de kampioenschappen van Physique Muscle Mania kunnen meedingen", aldus Clarke.

De pro-atleet behandelde vrijdag en zaterdag vooral de verschillende trainingsmethoden, ging in op de soort oefeningen, gaf uitleg het over aantal reps, aantal sets en rusttijden tussen de sets waarop zo een Physique atleet moet letten. "Zondag houden wij een seminar, waarbij ik meer zal vertellen over mijn fitness carrière en zeker de atleten in aanloop naar de SBWB Physique kampioenschappen in Suriname meer kennis ga bijbrengen. Hiernaast zal Mitchell Rampadarathsing vertellen over sport, voeding, supplementen en steroïdengebruik", zei Clarke verder.

Clarke woonde tot zijn negentiende jaar in Suriname. In de Verenigde Staten aangekomen maakte hij zijn intrede in het Amerikaanse leger waar hij elf jaar heeft gediend. "Ik wilde iets van mijn leven maken, ben toen in het leger gegaan en heb zelfs vijftien maanden van mijn leven tijdens de oorlog in Irak doorgebracht. Hierna werd ik sergeant van het bataljon, maar mijn pro Physique Muscle Mania carrière is pas in mei 2015 op mijn jaardag begonnen. Ik deed mijn eerste drie kampioenschappen in Texas, won twee keer en werd binnen vijf maanden pro. Mijn laatste twee Pro Physique Muscle Mania kampioenschappen heb ik respectievelijk in Las Vegas en Miami afgewerkt", aldus Clarke.

Vermeldenswaard is dat er bij de Pro Physique Muscle Mania kampioenschappen, de atleten niet in categorieën (lengtes) worden verdeeld.Brian Clarke Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 518 keer Laatst aangepast op zondag, 10 juli 2016 01:36

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora