Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 08 september 2016 21:57

SBWB druk bezig met voorbereidingen Nationale kampioenschappen 2016

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Koese Soepe Koese Soepe

De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) is druk bezig met het treffen van voorbereidingen voor wat betreft de Nationale Bodybuilding, Dames Bikini Fitness en Men’s Physique kampioenschappen die gehouden worden op zaterdag 24 september.

In de Congreshal zal bij het onderdeel Bodybuilding gestreden worden in drie klassen. De C klasse voor de nieuwelingen, de B klasse voor de iets gevorderden en de A klasse om de titel Mr. Suriname. Soepe Koese, viervoudig kampioen is de titelverdediger en gaat voor zijn vijfde titel.

De huidige Men’s Physique kampioen is Archie Orban en huidige Bikini Fitness kampioen Stefani Tjon A San. Op donderdag 15 september vindt de teach- in plaats en op deze dag sluit ook de inschrijving voor de verschillende klassen en wedstrijden.

De Teach-in wordt gehouden in de zaal van Social Suriname NV. (Tegenover Rubing Health Foundation) aan de Kwattaweg 126.Stefani Tjon A SanArchie OrbanSurinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 295 keer Laatst aangepast op donderdag, 08 september 2016 22:01
Marsosur