Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 26 oktober 2016 06:25

FFS organiseert Fitness workshop en Healthy Lifestyle Women seminar

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Fitness Factory Suriname en atleten organiseren onder auspiciën van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond een Fitness workshop en Healthy Lifestyle Women seminar. Dit om de Surinaamse vrouw in het algemeen sportbewuster te maken.

Het doel in het bijzonder is om de vrouwen te motiveren om meer aan fitness te doen. De fitness schoonheden hieraan gekoppeld; Suelle Shepperd, Militia Galimo en Stefani Tjon A San zullen op vrijdag 4 en zaterdag 5 november fitness trainingen verzorgen bij Fitness Factory Suriname. De derde dag zullen zij middels een seminar/lezing en motivational speeches praten over hun persoonlijke levensstijl, het combineren en samen plannen van hun dagelijkse activiteiten (werk, studie, relatie, huishouden en sporten).

Tijdens dit seminar zal voedingsconsulent Mitchell Rampadarathsing ook praten over sport en voeding. Bondscoach en enige Pro bodybuilder van Suriname, Eddy Wilson zal het hebben over de verschillende trainingschema's die het beste passen bij vrouwen, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring met de verschillende vrouwelijke fitness atleten met wie hij samen heeft mogen trainen en ook begeleiden.

Een ieder die geïnteresseerd is, in het bijzonder de Surinaamse vrouwen mogen zich opgeven voor dit seminar. Fitness workshops: vrijdag 4 en zaterdag 5 november vanaf 19.00u - 21.00u te Fitness Factory Suriname. Healthy lifestyle seminar/lezing: Zondag 6 november vanaf 13.00u - 15.00u te Revalidatie centrum aan de Margarethalaan.

Fitness Factory Suriname

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 196 keer
Marsosur