Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 16 november 2016 06:31

Koese Soepe: "Ik wil mijn sportkennis delen met kinderen"

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Koese Soepe Koese Soepe

"Ik wil mijn sportkennis delen met kinderen, daarnaast wil ik hen ook motiveren dat als zij een droom hebben, zij die later kunnen waar maken", zegt Koese Soepe. Soepe heeft onlangs voor de vijfde keer de mr. Suriname titel in de wacht gesleept.

De bodybuilding- ster bracht afgelopen zaterdag 12 november een bezoek aan kindertehuis Eben Haezer te Saramacca waar hij de kinderen kort bezig hield. Hij gaf demonstraties van hoe een optreden aan toe gaat en hield 'kleine wedstrijden' met de kinderen. "Als kind was het altijd mijn droom om aan sport te doen, maar ik had nooit geweten dat ik het zo ver zou schoppen", zegt hij.
 
Zijn succes heeft hij te danken aan goede inzet, hard trainen en gezond eten. "Ik train vijf keer per week, daarna zorg ik ervoor dat ik dagelijks gezond eet, veel vis, groenten, aardappelen en fruit", aldus Koese. Soepe is zelfs geboren in het binnenland en verhuisde daarna naar Paramaribo waar hij zijn sportcarriére begon.

"Vanaf 2007 begon Koese deel te nemen aan wedstrijden en tot op dit moment heeft hij meegedaan aan zestien wedstrijden. De zeventiende is op 19 november in Guyana", aldus Jerry Finisie, Koese's manager. Koese heeft in verschillende landen w.o. Spanje, Suriname, Brazilie, Guyana en Barbados mogen deelnemen aan wedstrijden. Het jaar 2017 wordt ook een jaar van hard werken voor Koese die al zeven wedstrijden op schema heeft.Koese SoepeEarnie Eenig

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 144 keer Laatst aangepast op woensdag, 16 november 2016 06:35
Marsosur