Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 16 november 2016 06:31

Koese Soepe: "Ik wil mijn sportkennis delen met kinderen"

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Koese Soepe Koese Soepe

"Ik wil mijn sportkennis delen met kinderen, daarnaast wil ik hen ook motiveren dat als zij een droom hebben, zij die later kunnen waar maken", zegt Koese Soepe. Soepe heeft onlangs voor de vijfde keer de mr. Suriname titel in de wacht gesleept.

De bodybuilding- ster bracht afgelopen zaterdag 12 november een bezoek aan kindertehuis Eben Haezer te Saramacca waar hij de kinderen kort bezig hield. Hij gaf demonstraties van hoe een optreden aan toe gaat en hield 'kleine wedstrijden' met de kinderen. "Als kind was het altijd mijn droom om aan sport te doen, maar ik had nooit geweten dat ik het zo ver zou schoppen", zegt hij.
 
Zijn succes heeft hij te danken aan goede inzet, hard trainen en gezond eten. "Ik train vijf keer per week, daarna zorg ik ervoor dat ik dagelijks gezond eet, veel vis, groenten, aardappelen en fruit", aldus Koese. Soepe is zelfs geboren in het binnenland en verhuisde daarna naar Paramaribo waar hij zijn sportcarriére begon.

"Vanaf 2007 begon Koese deel te nemen aan wedstrijden en tot op dit moment heeft hij meegedaan aan zestien wedstrijden. De zeventiende is op 19 november in Guyana", aldus Jerry Finisie, Koese's manager. Koese heeft in verschillende landen w.o. Spanje, Suriname, Brazilie, Guyana en Barbados mogen deelnemen aan wedstrijden. Het jaar 2017 wordt ook een jaar van hard werken voor Koese die al zeven wedstrijden op schema heeft.Koese SoepeEarnie Eenig

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 306 keer Laatst aangepast op woensdag, 16 november 2016 06:35

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora