Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 23 april 2017 00:30

Geen finaleplek voor Koese en Setropawiro

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Soepe Koese Soepe Koese

De sportrealiteit kan soms pijn doen. Dat heeft de Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond (SBWB) ondervonden. "Soepe en Wendel hebben het niet gehaald", zegt publiciteitsman Earnie Eenig zaterdagochtend tegen de Ware Tijd.

Eenig verwees naar Soepe Koese en Wendel Setropawiro die vrijdagavond op de planken stonden tijdens de Arnold Classic South America in São Paulo. Vijfvoudig Mr. Suriname Koese kwam uit in de gewichtsklasse zeventig kilogram, Mr. Suriname-runner-up Setropawiro was ingedeeld in de categorie negentig kilogram. "Ze zijn helaas niet doorgedrongen tot de finale", bevestigt Eenig. De teleurstelling is hoorbaar in zijn stem. "Het is tegen al onze verwachtingen in", beaamt hij. "Zeker Soepe, omdat hij in de afgelopen jaren altijd in de finale heeft gestaan." Zijn hoogste notering was een derde plaats in 2014; hij deed voor de vijfde keer mee.

Surinames overige twee deelnemers - Stefani Tjon A San en Suelle Shepperd - zijn zondag aan de beurt. Ze participeren in de Miss Bikini Fitness-contest. Tjon A San is tweevoudig Ms. Bikini Fitness van Suriname. Net als Shepperd heeft ze eerder - in 2016 - meegedaan aan de Arnold Classic.

Bron: DWT Online / Terence Oosterwolde

Lees 294 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK