Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 11 mei 2015 18:41

Koese Soepe overtuigd van titel op Arnold Classic Amateurs 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
vlnr Roy Hoogvliets, Koese Soepe, Manav Kanhai, Gilberto Geer vlnr Roy Hoogvliets, Koese Soepe, Manav Kanhai, Gilberto Geer

Bodybuilder Koese Soepe van de sportschool Muscle Camp en driemaal mr. Suriname nationaal kampioenschappen winnaar doet op vrijdag 29 mei 2015 namens Suriname voor de derde keer mee aan de Arnold Classic Amateurs.

Dit hoog ingeschaalde bodybuilding wereld kampioenschappen is vernoemd naar de legendarische bodybuilder/acteur Arnold Schwarzenegger. Dit jaar zal Koese Soepe wederom door de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) worden afgevaardigd naar de Arnold Classic. Vorig jaar pakte Koese brons tijdens de Arnold Classic Amateurs in Rio de Janeiro Brazilië en in 2012 eindigde Koese op plaats nummer zeven bij deze zelfde kampioenschappen dat toen in Madrid werd gehouden.

Volgens SBWB voorzitter Manav Kanhai ziet Koese er heel goed uit en is de bodybuilder zelfs beter geworden dan de voorgaande jaren. 'Op dit moment denken wij aan niets anders dan Koese Soepe op de planken krijgen tijdens de 2015 Arnold Classic Amateurs in Rio. Koese moet alleen trainen en wij zorgen wel voor de rest. Een minpunt is wel dat Koese het zonder zijn coach gaat moeten doen, maar Koese heeft veel ervaring en jarenlang zoveel kennis opgedaan waardoor hij zijn eigen lichaam het best kent. Daarom zijn wij van de SBWB ervan overtuigd dat Koese in zijn gewichtsklasse zal gaan winnen,' aldus Kanhai.

Volgens Koese doet de bodybuilding bond veel voor hem en krijgt hij de volle ondersteuning van het bestuur. 'Het SBWB bestuur zorgt al maandenlang voor mijn voeding en supplementen. Verder heb ik enorm hard naar deze kampioenschappen toe getraind en mijn doel is om daarna pro te worden’, aldus Koese. De bodybuilder vertrekt op 27 mei 2015 samen met de SBWB voorzitter Manav Kanhai en penningmeester Roy Hoogvliets richting Brazilië en zal daar in de gewichtsklasse tot 70 kg moeten strijden voor de titel.

Na dit evenement zal de SBWB zich gaan richten op de mr. Fysiek en mr. Novice wedstrijden dat op 11 juli zal worden gehouden. Op 30 augustus wil de SBWB haar Nationale Powerlift kampioenschappen houden en op 21 november de Nationale Kampioenschappen, waaronder mr. Suriname en Miss bikini.

SMEsport archief Koese SoepeKoese Soepe

Koese Soepe

Koese Soepe

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 2155 keer Laatst aangepast op maandag, 11 mei 2015 18:55

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK