Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 23 december 2016 23:05

Spannende en feestelijke jaarafsluiting SBB

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Nadat de bridgers al verschillende afsluitingen hadden gehad de afgelopen we(e)k(en) bij de diverse clubs was het de beurt van de SBB om af te sluiten. De Bond sloot zijn beladen bridgekalender af met de recentelijk succesvolle Kerstbridgedrive 2016.

Deze werd nog gewonnen door Stephen Harripersad en Jane Harkisoen en afgelopen maandagavond werd er voor dit jaar een laatste open parensessie gehouden te DSB met vijf speeltafels o.l.v. de niet-meespelende Stephen Harripersad. Deze bridgesessie werd door de tien paren volgens de Howell-loop gespeeld over 7 ronden van steeds 3 boards (in totaal 21 spellen), waarbij er door de bridgers in pure overvloed was gezorgd voor heerlijk en lekker eten/ snacks en overvloedig (sterke) drank. De speelsessies op zichzelf verliepen goed en vlot op enkele onderbrekingen na van de rijkelijke eetpauzes. Er hoefde helemaal niet gearbitreerd te worden.

Aan het eind van de hele spannende speelsessies bleek dat Jawala Sital met de gast-bridger Hans Smit net 1punt boven Jane Harkisoen / Asha Gopalrai en Ratan Kalka / Ramon Razab-Sekh eindigde met een wedstrijdscore van 97 punten. Hiermede werd dit eerstgenoemd koppel de gelukkige winnaar van deze laatste bridgesessie voor dit jaar. Op een gedeelde tweede plaats eindigden de paren Ratan Kalka / Ramon Razab-Sekh en Jane Harkisoen / Asha Gopalrai met een gelijke score van 96 punten. De vierde plaats was voor Bianca Jubitana en Sandra Clenem met 85 punten. Ook hierbeneden was het heel erg spannend, immers de vijfde plaats werd gedeeld door liefst 3 paren met een gelijke score van 84 punten. Deze waren Shiva Kalka / Margo Illes-Deekman, Glenn Town / Rinia Rijkaard en Kas Karnadi / Rosita Karnad-Stolk.

Er zal de komende 2 maandagen niet gespeeld bij DSB vanwege de drukke feestdagen. De bridgers worden verzocht extra voorzichtig te zijn in het verkeer en met vuurwerk. SBB Nieuwjaarsbridgedrive 2017. Het nieuw bridgekalenderjaar 2017 van de Bond begint met de traditionele Nieuwjaars bridgedrive, welke op maandag 9 januari a.s. gehouden zal worden bij DSB. De inschrijving en registratie is reeds gestart. De Bond dankt alle leden, bridgers, sponsors, de pers en een ieder die op welke wijze dan ook enige medewerking c.q. ondersteuning heeft verleend en wenst verder een ieder een hele prettige Kerst, een goede afsluiting, een voorspoedig Nieuwjaar en tot slot hele fijne en veilige feestdagen toe.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 111 keer
Marsosur