Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 03 februari 2017 00:48

Harry Hermelijn - Margo Illes-Deekman winnen verrassend

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) continueerde vorig week met zijn open parensessies te DSB. Deze bridgesessie werd door de vijf aanwezige paren volgens de Howell-loop gespeeld over 5 ronden van steeds 4 boards (in totaal 20 spellen).

Elke paar had een verplichte rustronde vanwege het oneven aantal paren. De spannende speelsessies op verliepen vlot en aan het eind van de drive bleek dat Harry Hermelijn en Margo Illes-Deekman verrassend de winnaars werden met 19 punten. De tweede plaats was voor Jane Harkisoen en Carlo Haime met een wedstrijdscore van 17 punten. Op een gedeelde derde plaats eindigden de paren Asha Gopalrai / Sandra Clenem en Marion Hoeseni-Idu / Marciano Sastro met een gelijke score van 16 punten. Hekkensluiter was het gelegenheidskoppel Ratan Kalka / Rinia Lieuw A Soe met 12 punten.

Nieuwe winnaars bij drive op 30-1-2017: Stephen Harripersad / Bianca Jubitana
Afgelopen maandag werd er wederom door de SBB open parensessies gespeeld te DSB. Nu waren er zes paren aanwezig en werd er volgens de Howell-loop gespeeld over 5 ronden van steeds 4 boards (in totaal 20 spellen). Het geheel werd geleid door de niet-meespelende Ratan Kalka. De speelsessies verliepen heel goed en bij de uitslag bleek dat Stephen Harripersad en Bianca Jubitana de winnaars van de avond werden met 55 wedstrijdpunten.

De tweede plaats was wederom voor Jane Harkisoen nu deze week met Rinia Lieuw A Soe als partner met 47 punten. De derde plaats was voor het koppel Gert Klootwijk / Sjon van Tewari met een score van 40 punten. De vierde plaats was voor Asha Gopalrai / Sandra Clenem met 35 punten. De vijfde plaats was voor de winnaars van de vorige week het koppel Harry Hermelijn / Margo Illes-Deekman met 32 punten.

De volgende activiteit op de jaarkalender staat vermeld de SBB Verjaardags bridgedrive, welke op zondag 26 februari a.s. zal gehouden worden ter gelegenheid van de 63-ste jaardag van de Bond; zie details in de bijlage. Ook de prestigieuze SBB Nationale Viertallen Kampioenschappen beginnen dit jaar vroeg vanwege de organisatie en deelname aan de 44-e Inter-Guyanese Bridge Kampioenschappen te Paramaribo in Suriname tijdens het komend Paasweekeind.

De bridgers worden nu al opgeroepen om tijdig hun 4-tallenteams te vormen en zich goed voor te bereiden hiervoor. Op maandag 6 maart a.s. is ook de SBB Jaarvergadering gepland met o.a. bestuursverkiezingen, waarna het 4-tallentoernooi start. Er wordt een beroep gedaan om op tijd op de maandagen te komen en af te melden indien men niet komt, ook als men geen partner heeft.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 220 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK