Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 26 mei 2017 02:47

Ratan Kalka en Ramon Razab-Sekh winnen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) continueerde afgelopen maandag de reguliere open parensessies te DSB. Er werd vanwege het ietwat late aanvang vanwege de zware regens niet met de Bridgemate gespeeld en gewoon handmatig gescoord op de briefjes.

Ondanks de vele afmeldingen waren er 12 bridgers aanwezig en deden dus 6 paren hieraan mee. Het geheel had een vlot verloop. Er werd op de 3 wedstrijdtafels volgens de Howell-loop 20 boards gespeeld over 5 ronden van steeds 4 spellen, waarbij een ieder tegen elkaar uitkwam. De ‘top’ was goed voor 4 punten en de ‘nul’ voor 0 punt.

Het luisterrijke bridgekoppel Ratan Kalka / Ramon Razab-Sekh won deze sessie met een wedstrijdscore van 52 punten. De tweede plaats was voor het koppel Marion Hoeseni-Idu / Marciano Sastro met een score van 43 punten. De derde plaats was voor gelegenheids-koppel Rinia Lieuw A Soe / Sandro Colli met een score van 39 punten. De vierde plaats werd gedeeld door de koppels door Jane Harkisoen / Stephen Harripersad en Asha Gopalrai / Sandra Clenem met een score van 38 punten.

Indien de bridgers geen partners hebben om bij drives of op de maandagavond en. te spelen, kan dit worden aangegeven bij de Bond en indien dit tijdig gebeurt, kan men eventueel gekoppeld worden aan een speelpartner. I.v.m. de invoering van gegevens bij de Bridgemate II voor deelname dient participatie nu verplicht vooraf gemeld te worden en wel uiterlijk kwart voor acht ’s avonds dient men ook aanwezig te zijn te DSB.

NSHI /SBB Immigratie Bridgedrive 2017 d.d. zondag 28 mei 2017
De Surinaamse Bridge Bond (SBB) organiseert in samenwerking met de Nationale Stichting Hindostaanse Immigratie (NSHI) de speciale Immigratie Bridgedrive 2017 op zondag 28 mei a.s. in Gebouw 2 op het Lalla Rookh Complex. Deze bridgedrive staat helemaal in het licht van de herdenking en viering van 144 jaar Hindustaanse Immigratie in Suriname.

Er zal gespeeld worden vanaf 13.30 uur ‘s middags. De bridgers worden geacht thuis te hebben ‘gelunched’ en zal er alleen maar voor drank en een snack gezorgd worden. Mede hierdoor zijn de kosten voor deelname laag gehouden en betalen de leden die geen contributie-achterstand hebben slechts SRD 10,00 per persoon; de overige bridgers betalen SRD 15,00 per persoon. Zestig plussers (60+) betalen bij wijze van ‘incentive’ voor deze keer niet. Er zijn fraaie trofeeën beschikbaar voor de winnaars en zal er ook gezorgd worden voor wat (troost)prijzen.

Inschrijving hiervoor sluit vandaag bij het secretariaat van de SBB te Beyrouth Bazaar & Co. of bij het bestuur.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 185 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK