Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 01 juni 2017 15:59

Team Jubitana wint nipt spannende 4-tallensessie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) continueerde, na het organiseren van de NSHI-SBB Immigratie bridgedrive 2017 van 28 mei jl. met als winnaars Jagdies Harpal en Santosh Raghoenandan, afgelopen maandag met een viertallen speelsessie.

Dit als warming-up op de Nationale Open Paren kampioenschappen welke later in de maand juni/juli worden gehouden. Er werd vanwege de vele afmeldingen o.l.v. Ratan Kalka gespeeld tussen Team Jubitana bestaande uit Bianca Jubitana / Stephen Harripersad & Harry Hermelijn / Sandra Clenem en Team Wiratma bestaande uit Remie Wiratma / Rinia Lieuw A Soe & Marion Hoeseni-Idu / Marciano Sastro. Er zijn twee speelronden (in totaal 16 spellen) afgedraaid.

Na het einde van de eerste ronde stond Team Jubitana nog lichtjes voor en zette Team Wiratma in de tweede ronde van 8 spelen alle zeilen bij om de achterstand in te lopen. Afhankelijk kwam men tot een gelijke score, echter bleek niet goed geteld te zijn en werd de eindscore uiteindelijk 31 - 29 IMP voor Team Jubitana, resulterende in een tabelscore van 11-9 VP (WBF Discrete VP Scale).

SBB Open Paren Bridge Kampioenschappen 2017 d.d. 26 juni en 3 juli 2017
De Bond organiseert zijn Nationale Open Paren Bridge Kampioenschappen dit jaar wederom over twee speelsessies t.w. op maandag 26 juni en 3 juli in de speelruimte van de kantine van DSB. De winnaars/titelhouders van het vorig jaar zijn Ratan Kalka en Ramon Razab-Sekh. Dit toernooi is uitsluitend toegankelijk voor leden. De inschrijving hiertoe start per heden. Er zal steeds voor koffie, thee en een snack gezorgd worden. Er wordt een beroep gedaan op de bridgers om tijdig aan te melden en zich goed voor te bereiden hierop.

De Bond vervolgt hierna zijn reguliere open paren drivesessies op de maandagavonden. Bridgers die geen partner hebben en willen spelen, dienen dit aan te geven, zodat zij tijdig gekoppeld kunnen worden aan een andere geïnteresseerde speler, echter dient dit steeds tijdig te geschieden, ook i.v.m. het invoeren op de Bridgemate en uiterlijk kwart voor 8 nm aanwezig te zijn. Ook bij afwezigheid dienen de reguliere spelers af te melden, welke ook middels de App kan.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 136 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK