Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 08 juni 2017 21:21

Stephen Harripersad en Bianca Jubitana zegevieren

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) continueerde afgelopen maandag de reguliere open parensessies te DSB. Er werd niet met de Bridgemate gespeeld, gewoon met loopbriefjes en handmatig gescoord op de scorebriefjes.

Ondanks de vele afmeldingen waren er 12 bridgers aanwezig en deden dus 6 paren hieraan mee. Het geheel had een vlot verloop. Er werd op de 3 wedstrijdtafels volgens de Howell-loop 20 boards gespeeld over 5 ronden van steeds 4 spellen, waarbij een ieder tegen elkaar uitkwam en geen rustronde was. De ‘top’ was goed voor 4 punten, de middenscore voor 2 punten en de ‘nul’ voor 0 punt.

Het bridgekoppel Stephen Harripersad / Bianca Jubitana won deze sessie met een wedstrijdscore van 51 punten. De tweede plaats was voor het koppel Gert Klootwijk / Sjon van Tewari met een score van 42 punten. De derde plaats met 1 punt minder was voor het koppel Rinia Lieuw A Soe / Herta Tjin A Kwie-Lieuw Fat met een score van 41 punten. De vierde plaats met weer 1 punt minder was voor het koppel Marion Hoeseni-Idu / Marciano Sastro met een score van 40 punten. De top vijf werd afgesloten door het koppel Asha Gopalrai / Sandra Clenem met 38 punten.

Indien de bridgers geen partners hebben om bij drives of op de maandagavond en. te spelen, kan dit worden aangegeven bij de Bond en indien dit tijdig gebeurt, kan men eventueel gekoppeld worden aan een speelpartner. I.v.m. de invoering van gegevens bij de Bridgemate II voor deelname dient participatie nu verplicht vooraf gemeld te worden en wel uiterlijk kwart voor acht ’s avonds dient men ook aanwezig te zijn te DSB.

SBB Open Paren Bridge Kampioenschappen 2017 d.d. maandag 3en 10 juli 2017
De Bond organiseert zijn Nationale Open Paren Bridge Kampioenschappen dit jaar wederom over twee speelsessies t.w. op maandag 3 juli en 10 juli in de speelruimte van de kantine van DSB. De winnaars/titelhouders van het vorig jaar zijn Ratan Kalka / Ramon Razab-Sekh. Dit toernooi is uitsluitend toegankelijk voor de leden. Het reglement treft u aan in de bijlage. De inschrijving hiertoe is reeds gestart.

Er zal steeds voor koffie, thee en een snack gezorgd worden. Er wordt een beroep gedaan op de bridgers om tijdig aan te melden en zich goed voor te bereiden hierop.
De Bond vervolgt hierna zijn reguliere open paren drivesessies op de maandagavonden. Bridgers die geen partner hebben en willen spelen, dienen dit aan te geven, zodat zij tijdig gekoppeld kunnen worden aan een andere geïnteresseerde speler, echter dient dit steeds tijdig te geschieden, ook i.v.m. het invoeren op de Bridgemate en uiterlijk kwart voor 8 nm aanwezig te zijn. Ook bij afwezigheid dienen de reguliere spelers af te melden, welke ook middels Whats App kan.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 132 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK