Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 29 september 2017 14:06

Leuke Open paren bridgesessie te DSB

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Na de georganiseerde Vakantiebridgedrive te district Commewijne afgelopen zondag met als winnaars Rinia Lieuw A Soe en Remie Wiratma, continueerde de Surinaamse Bridge Bond (SBB) te DSB afgelopen maandag met haar reguliere open paren speelsessie.

Er werd gespeeld met de 10 aanwezige bridgers en deden 5 paren hieraan mee. Het geheel had een redelijk vlot verloop. Er werd op de 3 wedstrijdtafels volgens de Howell-loop briefjes 20 boards gespeeld over 5 ronden van steeds 4 spellen, waarbij een ieder tegen elkaar uitkwam en een ieder ook een verplichte rustronde had. In principe was de ‘top’ goed voor 2 punten, de ‘middenscore’ voor 1 punt en de ‘nul’ voor 0 punt.

Ramon Razab-Sekh, die net de orkaan Irma had ‘getrotseerd’, was weer terug en kon met partner Ratan Kalka de eer strijken als winnaars van deze bridgesessie met een wedstrijd-score van 24 punten. Hiermede was weer de hilariteit alom terug op de bridge avonden en kon er weer redelijk goed gelachen worden als het enigszins ‘mis’ dreigde te lopen tussen deze twee. De tweede plaats met 18 punten was voor de bridgers Marciano Sastro en Marion Hoeseni-Idu. De derde plaats was voor Sandra Clenem en Jane Harkisoen met een score van 17 punten. De vierde plaats was voor Remie Wiratma en Rinia Lieuw A Soe met 11 punten. De vijfde plaats was voor het gelegenheidskoppel Harry Hermelijn / Shiva Kalka met 10 punten.

Indien de bridgers geen partners hebben om op de maandagavonden te spelen, kan dit worden aangegeven bij de Bond en indien dit tijdig gebeurt, kan men eventueel gekoppeld worden aan een speelpartner. I.v.m. de invoering van gegevens op de Bridgemate II voor deelname dient participatie verplicht vooraf gemeld te worden op de bridgegroep App. Uiterlijk kwart voor 8 nm. dient men dan ook aanwezig te zijn.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 27 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora