Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 29 september 2017 14:13

Nieuwe winnaars bij Open paren bridgesessie te DSB

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) continueerde te DSB afgelopen maandag met zijn reguliere open paren speelsessies. Er werd nu gespeeld met de 14 aanwezige bridgers en deden dus 7 paren hieraan mee. Het geheel had een goed verloop na wat stagnatie in het begin.

Er werd op de 4 wedstrijdtafels volgens de Howell-loop briefjes 21 boards gespeeld over 7 ronden van steeds 3 spellen, waarbij een ieder tegen elkaar uitkwam en een ieder ook een verplichte rustronde had. In principe was de ‘top’ goed voor 4 punten, de ‘middenscore’ voor 2 punten en de ‘nul’ voor 0 punt.

Rinia Lieuw A Soe en Remie Wiratma, nog winnaars de vorige week van de Vakantie-bridgedrive, konden met de eer strijken als winnaars van deze zeer spannende bridge-sessie met een wedstrijdscore van 42 punten. De tweede plaats met 39 punten was voor 2 paren: Ratan Kalka / Ramon Razab-Sekh en gelegenheidskoppel Jagdies Harpal/Jane Harkisoen. Ook de vierde plaats werd gedeeld door de bridgers Shiva Kalka / Margo Illes-Deekman en Marciano Sastro en Marion Hoeseni-Idu met 37 punten.

De vakantiemaand is hiermede afgesloten en wordt nu overgestapt naar het laatste kwartaal van het jaar, waar er trouw op de maandagavonden gespeeld zal worden. Indien de bridgers geen partners hebben om op de maandagavonden te spelen, kan dit worden aangegeven bij de Bond en indien dit tijdig gebeurt, kan men eventueel gekoppeld worden aan een speelpartner. In verband met de invoering van gegevens op de Bridgemate II voor deelname dient participatie verplicht vooraf gemeld te worden op de bridgegroep App. Uiterlijk kwart voor 8 nm. dient men dan ook aanwezig te zijn.
Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 40 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora