Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 04 oktober 2017 10:48

Ramon Razab-Sekh & Ratan Kalka winnaars Open paren te DSB

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) continueerde te DSB afgelopen maandag met zijn reguliere open paren speelsessies. Er waren 13 bridgers aanwezig en deden uiteindelijk 6 paren hieraan mee o.l.v. Margo Illes-Deekman, die niet meespeelde.

Het geheel had een vlot verloop er en er werd gescoord op de Bridgemate II. Er werd op de 3 wedstrijdtafels 20 boards gespeeld over 5 ronden van steeds 4 spellen, waarbij een ieder tegen elkaar uitkwam. In principe was de ‘top’ goed voor 4 punten, de ‘middenscore’ voor 2 punten en de ‘nul’ voor 0 punt.

Met een ruim percentage van 71,3% en een wedstrijdscore van 57 punten werden Ramon Razab-Sekh en Ratan Kalka de winnaars deze week. De tweede plaats met 47 punten en 58,8% was voor de gasten: Arthur Jones en Jan Huijerman. De derde plaats met een precieze score van 50% en 40 punten was voor Rinia Lieuw A Soe en Remie Wiratma. De vierde plaats was voor de twee bestuursdames: Asha Gopalrai en Sandra Clenem met een score van 42,5% en 34 punten. De topvijf werd afgesloten met een score van 40% en 32 punten voor Marion Hoeseni-Idu en Marciano Sastro.

Het laatste kwartaal van het jaar is nu ingestapt en zal er trouw op de maandagavonden gespeeld zal worden. Het bestuur staat uiteraard nog steeds open voor leuke suggesties. Leden dienen hiervan goed gebruik te maken daar het voor hun tot en met eind van dit jaar geen wedstrijdbijdrage vereist is. Slechts niet-leden/gasten betalen nu dit.

Indien de bridgers geen partners hebben om op de maandagavonden te spelen, kan dit worden aangegeven bij de Bond en indien dit tijdig gebeurt, kan men eventueel gekoppeld worden aan een speelpartner. I.v.m. de invoering van gegevens op de Bridgemate II voor deelname dient participatie verplicht vooraf gemeld te worden op de bridgegroep App. Uiterlijk kwart voor 8 nm. dient men dan ook aanwezig te zijn.

Surinaamse Bridge Bond

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 40 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora