Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

De Catalanen trappen het nieuwe seizoen officieel af met de Europese supercup tegen Sevilla, maar de meeste aandacht zal toch uitgaan naar de sterspeler naar Lionel Messi. Hoe komt de kleine magiër tevoorschijn uit een zomer om dat zo snel mogelijk te vergeten.

Lees meer...

Op vrijdag 27 februari start de internationale triatlonwereld aan de allereerste Challenge Dubai. Het is de openingswedstrijd van de zogenaamde Triple Crown: een gloednieuw concept van drie triatlons over de halve afstand in het Midden Oosten, zowel voor mannen als vrouwen.

Lees meer...

Neymar speelt vanaf het komende seizoen voor FC Barcelona en is daar erg blij mee.

Lees meer...

Terug met SMEsport on the flow lezers!

Lees meer...

Het toernooi om de Champions League krijgt dinsdag een vervolg met de achtste finales. Absoluut topper is de confrontatie tussen Real Madrid en Manchester United.

Lees meer...

Deze website is gemaakt om te lezen. Op het internet laten we ons graag afleiden door alles wat binnen klikbereik is. Hyperlinks in de context van tekst zijn de essentie van het web en maken het online lezen daarom ook zo interessant.

Lees meer...

De eerste wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid (destijds nog Madrid CF) werd op 13 mei 1902 gespeeld ter gelegenheid van de kroning van Alfonso XIII.

Lees meer...

De sportwereld staat momenteel in rep en roer vanwege Armstrongs bekentenissen over dopinggebruik. De ene na de andere zaak blijkt nu aan het licht te komen.

Lees meer...

Zoals u zult hebben opgemerkt is door mij weer een aanvang gemaakt met het schrijven van sportartikels voor de niet meer weg te denken sportsite van Suriname: SMESPORT.

Lees meer...

Eindelijk een beetje rust maties!
Enkele weken off-line op SMEsport en in de gym, wegens school verplichtingen.

Lees meer...

Yow lezers!
Ik had het drukjes deze week en kon niet op tijd komen met een tranga release voor de week.

Lees meer...

Column: Motivatie

Geschreven door

Ey maties!
Terug met een fresh release van SME’s Fitness artikel.
De meeste van ons  hebben al vakantie, zie de vorige artikelen ook als je die hebt gemist. De site is mobiel-vriendelijk nu!

Lees meer...

Sport en politiek, twee moeilijke domeinen. Sport moet gevrijwaard blijven van politieke bemoeienissen. Noord-Korea is een extreem voorbeeld van hoe de politiek desastreus kan zijn voor de sport.

Lees meer...

Vandaag zullen we iemand introduceren aan jullie. Iemand die kaas heeft gegeten en een grote hap ervaring heeft van Fitness & Bodybuilding.

Lees meer...

Roken en bloed

Geschreven door

Hey maties!

Weer terug met de wekelijkse van Fitness informatie van SMEsport. Bekijk de vorige publicaties ook. Er is ALTIJD iets uit te halen.

Lees meer...

Ik was in Tulip supermarkt vandaag voor hondenbrokken en niet ver van de kassa’s is er een supplementen shop, die ik elke keer even snel doorloop.

Lees meer...

Column: Fitness

Geschreven door

Fysieke fitness kan worden beschreven als een staat van goede gezondheid en activiteiten gerelateerd aan sport om die fysieke fitness te bereiken en te onderhouden.

Lees meer...
Marsosur