Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 25 augustus 2016 00:52

Jeugddammers Trinidad in Suriname

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op dit moment is er een jeugddamdelegatie uit Trinidad & Tobago voor een week op bezoek in Suriname. De leiding van de delegatie is in handen van mevr. Forster, de echtgenote van de heer Rufus Forster die voorzitter is van de Trinidadiaanse Dambond.

De Trinidadianen kwamen op maandag 23 augustus 2016 in de ochtend aan en zullen op zondag 28 augustus 2016 weer vertrekken richting Trinidad. De Surinaamse Dambond (SDB) maakte hiervan gelijk gebruik om de Trinidadiaanse jeugddammers een paar damwedstrijden te laten spelen tegen onze Surinaamse jeugddammers.

Bij het eerste toernooi zouden de Trinidadianen tegen drie jeugddamverenigingen spelen waaronder JoFeWa, Damclub Onverdacht en Formation. Formation heeft wegens omstandigheden niet meer kunnen deelnemen. Er is toen een andere derde groep samengesteld bestaande uit vijf jeugdspelers van Suriname en vijf van Trinidad die de naam De Rest kreeg.

Het tweede toernooi Suriname vs. Trinidad: Er zal uit het eerste toernooi een top jeugd Surinaams team van tien spelers worden samengesteld die het dan zal opnemen tegen de top van Trinidad. Derde toernooi Blitz: Hier kunnen alle deelnemende jeugdammers van het gehele toernooi meedoen, want het is een sneldam toernooi van 2x 10 minuten.

Het toernooi wordt afgewerkt in de Conference zaal (5e etage) van Tulp Hotel aan de Waterkant naast KFC. Op de eerste speeldag, 24 augustus, werd door de heer Radj Narain de openingszet gedaan tussen Trinidad en Club Onverdacht. Trinidad won de wedstrijd met 12-8. Jofewa won met 16-4 van De Rest. De SDB is vooral de heer Radj Narain en Marcel Oostburg zeer erkentelijk voor hun inzet en enorme bijdrage.

Wedstrijdschema Jeugddamtoernooi Suriname vs. Trinidad 2016: 25 augustus 2016 om 10:00u: Ronde 2 Jeugd Clubs Suriname en Trinidad in een Round Robin Competitie, om 14:00u: Ronde 3 Jeugd Clubs Suriname en Trinidad in een Round Robin Competitie. 26 augustus 2016: sightseeing. 27 augustus 2016 om 10:00u: Suriname vs. Trinidad, om 14:00u Blitz alle jeugd deelnemers en om 19:00u prijsuitreiking en afsluiting.Surinaamse Dambond

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 323 keer Laatst aangepast op donderdag, 25 augustus 2016 00:57

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora