Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 22 maart 2017 00:26

H.J. De Vries & Elias Marianne dam toernooi 2017 afgerond

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Phavan Basdewsing Phavan Basdewsing

Het H.J. De Vries & Elias Marianne dam toernooi 2017 is succesvol afgerond. Dit toernooi begon eind december 2016 en hieraan deden 30 deelnemers mee aan deze interne wedstrijden. Uit de U17 klasse werd Phavan Basdewsing kampioen.

In de U14 en U11 werden respectievelijk Roedhrani Basdewsing en Aryan Doellarie kampioen. Zij zijn op dit moment nog de beste in hun klasse, maar door uitstekend training van de heer P. Hardajal en de heer H. Basdewsing zijn spelers als Orie Devanand, Nenthel Markus, Aditya Jangali, Jasmine Kalloemissier en nog vele anderen vlak achter hun aan om de beste te worden in hun klasse en van Suriname.

JoFeWa en dam vereniging Perkaash spelers oefenen en trainen samen om de beste jeugd-dammers van Suriname te blijven. Als de overige verenigingen samen 30 spelers kunnen verzamelen wilt JoFeWa in de paasvakantie het nationaal jeugd-dam kampioenschap in de U11, U14 en de U17 klasse mede organiseren samen met de SDB en de lidverenigingen.

De laaste nationale jeugd-dam kampioenschap was in april 2015 georganiseerd door de SDB. Op 7 april 2017 zal de SDB 65 jaar bestaan en hopelijk zijn er genoeg middelen om iets te organiseren voor de dammers van Suriname.

Jongeren Federatie Wanica

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 184 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora