Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 20 juni 2017 23:40

Eid Ul Fitr en Emancipatie jeugddam kampioenschap 2017

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Jongeren Federatie Wanica (JoFeWa) heeft dit jaar wederom het jeugddamtoernooi in het kader van Eid Ul Fitr en Emancipatie te Ujala georganiseerd. Dit ter stimulering van het jeugddam gebeuren. Er nemen aan dit toernooi 27 dammers, verdeelt in drie groepen, deel.

In de beginnersklasse speelt T. Charoe een voormalige schaker heel goed en wist al zijn wedstrijden te winnen. De jeugddammers genieten erg veel en gaan elke wedstrijd vol spanning tegemoet. Aan de andere kant pakken de ervaren jeugddammers hun medespelers met een eenvoudige combinatie of plakkertje en zetten hun wedstrijd wel in winst om.

In de U17 klasse waaraan ook de trainers deelnamen is het erg spannend geweest. Zo wist Phavan Basdewsing in een klassieke stand van zijn trainer en ervaren speler dhr. P. Hardayal een remise af te dwingen. M. Maasie versloeg zijn trainer B. Linger met een combinatie en R. Doergamissier drukte de ere-voorzitter dhr. H. Basdewsing van een 7 tegen 7 naar een heel goede positie, maar zag tenslotte een heelslag niet waardoor hij verloor.

R. Doergamissier zal het in de vierde ronde opnemen tegen zijn trainer dhr R. Hardayal. Dit belooft zeker een heel spannende wedstrijd te worden. Op vrijdag 23 juni worden de wedstrijden voortgezet. Drie andere jeugddammers en O. Devanand nemen deze week ook deel aan het toernooi. De laatste speeldag is op 30 juni en om 20.00 uur pm zullen de prijzen worden uitgereikt in clubgebouw Ujala aan de dageraadweg nummer 42 te livorno.

Jongeren Federatie Wanica

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 196 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK