Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Joost Luiten is de winnaar geworden van de KLM Open in Spijk. De Bleiswijker begon als derde aan de slotdag, maar kwam na een ijzersterke laatste ronde bovenaan het klassement te staan. Het was de tweede eindzege op de KLM Open voor Luiten.

Lees meer...

Tiger Woods is van plan om volgende maand zijn rentree te maken op de PGA Tour. De voormalig nummer één van de wereld kon door twee rugoperaties ruim een jaar niet in actie komen en mikt op deelname aan de Safeway Open in het Californische Napa.

Lees meer...

Uit angst voor het zikavirus gaat golfer Rory McIlroy niet naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De wereldtopper zou in Brazilië deelnemen onder de Ierse vlag, maar maakte woensdag bekend dat hij afziet van deelname.

Lees meer...

Irvin Hermelijn en Nam Sook Choi zijn in de A klasse op de eerste plaats geëindigd tijdens het Max Chin A Sen Memorial Golf Tournament. Op de Golfclub Paramaribo behaalde Hermelijn 39 in de heren klasse, gevolgd door Henk Druiventak met 38 punten.

Lees meer...

Ridel Doekoe heeft op de Golfclub Paramaribo het Canadian Bank Note toernooi 2015 op zijn naam geschreven. In de A klasse wist Doekoe met 6 Birdies, 10 Pars en 2 Bogeys te eindigen op 40 punten.

Lees meer...

Op zaterdag 17 oktober jongstleden is op de golfbaan van de Golfclub Paramaribo gespeeld de 'October Monthly Medal Trophee'. Het gelukte Asif Baboe en Choi Nam Sook om als winnaars uit de bus te komen.

Lees meer...

Golfclub Paramaribo heeft het afgelopen weekeinde de Republic Bank Golf Invitational Tournament 2015 afgewerkt. Jurgen Amoko werd na twee speeldagen met een totaal aantal stableford punten van 81 overall winnaar van dit toernooi.

Lees meer...

Golfclub Paramaribo heeft zaterdag het Season Opening Tournament afgewerkt. Roy Kalliar werd bij de heren met 40 stableford punten overall winnaar. Lilian Hermelijn werd met 38 punten winnares bij de dames.

Lees meer...

Tiger Woods gaat voor het eerst sinds augustus 2013 weer eens aan kop tijdens een PGA-toernooi.

Lees meer...

Golfer Jason Day heeft voor het eerst een major gewonnen door het PGA Championship op zijn naam te schrijven. De 27-jarige Australiër bleef zondag tijdens de laatste ronde in het Amerikaanse Wisconsin de Amerikaan Jordan Spieth voor.

Lees meer...
Pagina 1 van 5
Marsosur