Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 16 februari 2015 16:04

Nieuw bestuur Surinaamse Judo Federatie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Nieuw SJF bestuur 2015 Nieuw SJF bestuur 2015

De Surinaamse Judo Federatie (SJF) heeft sedert zondag 15 februari 2015 een nieuw gekozen bestuur. De laatste keer dat er verkiezingen werden gehouden was in februari 2009.

Aangezien er statutair een zittingsperiode van 4 jaren is, zou er in 2013 wederom gekozen moeten worden. Deze verkiezingen vonden geen voortgang vanwege technische redenen. Op een toen gehouden ALV werd besloten tot uitstel welke tot dit jaar heeft geduurd.

In het nieuw bestuur zijn er totaal 5 leden te weten: Dhr. Edwin Watson, Rodney Sommandas, Cynthia Timpico, Annelot Hahn en Eric Bruce. Mevr. Hahn en Dhr. Bruce zijn nieuwe leden, terwijl de resterende 3 personen herkozen zijn uit het vorig bestuur. Tot de voorzitter is wederom unaniem gekozen voor dhr. Edwin Watson. De overige bestuursfuncties zullen binnenkort ingevuld worden.

Nadat de uitslag bekend was en de verkiezingscommissie onder leiding van J. Fung Loy was ontbonden, ging voorzitter Watson meteen van slag met het aangeven welke de speerpunten van het nieuw beleid zullen zijn. De rode draad hierin was dat het bestuur dienstbaar is aan de leden en uitvoert wat de leden willen. Dit zal middels strategische sessies met de stakeholders in een strategisch plan worden gegoten welke verder opgedeeld zullen worden in jaarplannen.

Dhr. Watson somde verder op:
- De bouw van een eigen judo hal.
- Het ontwikkelen van een huishoudelijk reglement.
- Institutionele/capaciteits versterking van de verschillende besturen van judoclubs
- Een member based management systeem waarin met één druk op de knop meteen te zien is wat graduatie of puntenscore van een judoka is, hoeveel judokas er zijn, in welke leeftijdsklasse etc.
- Pedagogische bijscholing van de judoleraren.

Het huidig bestuur zal aanzitten tot 15 februari 2019.

Surinaamse Judo Federatie

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 1177 keer
Marsosur