Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Valtteri Bottas heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij van mening is teamgenoot Lewis Hamilton in zijn seizoen voor Mercedes te kunnen kloppen. Hamilton’s vader heeft de Fin echter gewaarschuwd dat zijn zoon in staat is om carrière’s te ruïneren.

Lees meer...
F-1

Rally koppel Ildemar Fakkel - Robert Hahn heeft de eerste rally van de Surinaamse Auto rally Klub (SARK) op haar naam geschreven. De uitslag van de Quick Lane Sark Friyari Rally 2017 werd in de showroom van SEMC Motors N.V. bekendgemaakt.

Lees meer...

Rally koppel Ildemar Fakkel - Oliver Smith heeft de End of the Year rally, verreden onder auspicien van de Surinaamse Auto Rally Klub , gewonnen. Aan deze rally, waarvan de uitslag dinsdagavond werd bekendgemaakt hebben 48 equipes deel genomen.

Lees meer...

Nico Rosberg is de nieuwe wereldkampioen Formule 1. De Duitser had vandaag in Abu Dhabi genoeg aan de tweede plaats om zijn eerste wereldtitel te claimen. Teamgenoot Lewis Hamilton won de race.

Lees meer...
F-1

Lewis Hamilton heeft op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi de laatste F1-pole van het seizoen gescoord. De huidige wereldkampioen wist als enige een tijd neer te zetten in de 1:38 reeks. Nico Rosberg had geen antwoord op het tempo van Hamilton.

Lees meer...
F-1

De laatste MotoGP-race van het seizoen is gewonnen door Jorge Lorenzo. De Spanjaard nam in Valencia voor eigen publiek afscheid van Yamaha en komt volgend seizoen uit voor Ducati. Lorenzo leidde een groot deel van de race.

Lees meer...

De F1-race op het circuit van Interlagos is stilgelegd na een zware crash van Kimi Räikkönen. De Fin kwam bij het opkomen van het rechte stuk in aquaplaning terecht, waarna hij via een spin in de betonnen muur belandde.

Lees meer...
F-1

Equipe nummer elf met bestuurder Ryan Harnandan en navigator Diego Ameerali hebben de hele rally gemeenschap verrast door het Savanne Rally 2016 op hun naam te schrijven. Dit is de eerste keer dat Harnandan en Ameerali een savanne rally hebben gewonnen.

Lees meer...

Volgens AW Brakke, hoofduitzetter Isuzu Total Savanne Rally 2016, zal laatstgenoemde rally zeker spannend en leuk worden. Tot maandag hadden 53 equipes zich opgegeven om de driedaagse savanne rally van aanstaande vrijdag tot en met zondag te rijden.

Lees meer...

Andrea Dovizioso zette tijdens de kwalificatie al de snelste tijd neer en ook in de race bleek de Italiaan op zijn Ducati de beste op het circuit van Sepang in Maleisië. Dovizioso won door onder meer zijn landgenoot Valentino Rossi voor te blijven.

Lees meer...
Pagina 1 van 11
Marsosur