Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

De stichting Vrienden van Suriname heeft met ondersteuning van partners een container hulpgoederen naar Suriname bewerkstelligd. De stichting heeft goederen staan en kan nog een container vullen met o.a. een rolstoel, fiets, kinderboeken, tafels, stoelen en kasten.

Lees meer...

Tom Brady mocht zondag in Houston zijn vijfde Super Bowl in ontvangst nemen, maar halverwege de wedstrijd leek het daar totaal niet op. Atlanta Falcons domineerde de eerste helft, maar stortte in de tweede helft in tegen de New England Patriots.

Lees meer...

Als de enige vrouwelijke sportjournalist in Suriname heeft Katiuscia Sanches het pad voor vrouwen in de journalistiek geëffend. Dinsdag 1 februari 2017 is de dag waarop Katiuscia mag terugblikken op haar 10-jarig carrière binnen de sportjournalistiek.

Lees meer...

Extreme Paintball Suriname onder leiding van Santosh Bissumbhar organiseert op zondag 29 janauri 2017 het 2 vs. 2 CTF (Capture the Flag) paintball toernooi. Bij de 2 vs. 2 CTF zullen zowel pro spelers als newbies/amateur aan hun trekken komen.

Lees meer...

Houston Texans mag zich volgende week melden in de Divisional Round van de playoffs. Zaterdag waren de Texans met 27-14 te sterk voor Oakland Raiders. Met name de defensie van Houston was oppermachtig in dit duel.

Lees meer...

In het stadion waar normaal de voetballers van Toronto FC hun thuiswedstrijden spelen, werd zondag de Centennial Classic van de NHL afgewerkt. De competitie bestaat in 2017 honderd jaar en kwamen Toronto Maple Leafs en Detroit Red Wings in de openlucht aanbod.

Lees meer...

Michael van Gerwen heeft voor de tweede keer de wereldtitel in het darten veroverd. In de PDC-WK finale won hij met 7-3 van regerend kampioen Gary Anderson. Het was de tweede keer dat Van Gerwen zich de beste mocht noemen op de mondiale titelstrijd.

Lees meer...

Jurgen Themen en Sandrina Hunsel zijn uitverkoren tot de beste Surinaamse sporters van het jaar 2016. De Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) organiseerde dinsdagavond de VSJS Sports Awards in het SOC gebouw (Olympic House).

Lees meer...

Chicago Blackhawks mag dan de meeste punten hebben in de Wester Conference, maar de ploeg van sterren als Patrick Kane en Jonathan Toews was maandag niet opgewassen tegen Edmonton Oilers. De Canadezen waren met 5-0 te sterk voor de club uit Chicago.

Lees meer...

Montreal Canadiens begon het seizoen met een indrukwekkende serie van tien thuisoverwinning op rij, maar Florida Panthers maakte aan deze mooie reeks een einde. De ploeg van oudgediende Jaromir Jagr was met 4-3 te sterk voor de Canadiens.

Lees meer...
Pagina 1 van 61
Marsosur