Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 17 december 2015 23:41

Hilversum slaat track record te Rimboe's horse track

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Club Neutraal met winnaar Expreso van de B-klasse Club Neutraal met winnaar Expreso van de B-klasse

Angelica Hilversum heeft een gigantische track record geslagen als enige vrouwelijke trainer ooit in de hoogste klasse van de rensport in Suriname met haar hengst Vaultimore. Zij won van de huidige kampioen Viper van Raoul Nanhekhan en Dreamlins Ladybug van Rachel Sowma.

Angelica geeft aan dat haar paard fit uit de race is gekomen en kijkt nu uit naar het volgende evenement tegen Wise Secret 'if you want to be the best you've got to beat the best' aldus trainer Angelica. In de B-klasse was er een zware match tussen Skor, Royal Salute en Expreso waarvan Expreso de race van Start tot finish als koploper heeft gerent.

Volgens trainer Danny Gummels had hij dit helemaal niet verwacht. Zijn paard Expreso is 12 jaar oud en komt uit de springbak van Club Neutraal hij heeft nooit eerder meegedaan aan een renwedstrijd dus dit was een hele grote verassing. In de C-klasse was er een leuke competitie tussen Xameera, Vodka, Amalia en Jusimoera die gewonnen werd door Xameera van Trainer Akshay Phagoe.

In de D- klasse won Magic Breeze. In de E-klasse won trainer Gianni Van 't Kruys met zijn ruin heel overtuigend. Het evenement werd afgesloten door het benoemen van de beste Jockey en paard van het jaar 2015 waarbij Donnavon Goede tot beste Jockey werd benoemd en Viper van trainer Fauwz Koesni tot beste paard van 2015.

Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 300 keer Laatst aangepast op woensdag, 20 juli 2016 01:02
Marsosur