Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 12 april 2016 00:02

Wise Secret slaat haar zesde win op rij

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wise Secret heeft de race tegen The Great Viper als zesde winst mogen boeken op haar record. De winnares in de A klasse stond met Jockey Winston Abidu bij een afstand van 1450 meter (1 minuut en 30 seconden) vanaf de start tot finish aan kop.

In de B klasse zorgden de twee grote trainers Faizel Leakat en Bjorn Bouwe voor vuurwerk. Zij hebben hun paarden Skor en Princess laten rennen over een afstand van 1450 meter, waarbij Skor van Faizel Leakat met jockey Shafier Faujdar de race in een tijd van 1 minuut en 40 seconden aflegde.

In de C klasse eindigde Maximus van Jurgen Martokarijo als eerst. Hierna kwam Serena van Akshay Phaggoe naar binnen en als derde eindigde Diego van Erick Sowma. In de D klasse won Serena de race en in de E klasse was niemand anders dan Jockey Jordy Wattamaleo op het paard Dr. Pepper de grote winnaar.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 276 keer Laatst aangepast op woensdag, 20 juli 2016 01:00
Marsosur