Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 13 juli 2016 11:46

Angelica Hilversum focust op Guyana Cup

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Angelica Hilversum naast Vaultimore Angelica Hilversum naast Vaultimore

Angelica Hilversum focust met Vaultimore op de Guyana Cup 2016. Hilversum geeft aan dat haar paard in volle gang in training is. 'Alles is op schema en me paard voelt zich lekker en breezed elke week sterker nu, hij begint van zijn breez work-outs te houden.

Dus ik kan er allemaal van meegenieten. Voor Vaultimore wordt het de vijfde race en wij hebben al vier races gerend over een afstand van 1400 meter dus in Guyana wordt het een spektakel om hem te starten over een afstand van 1300 meter', aldus Hilversum.  

Voor Hilversum wordt dit een groot moment om haar paard uit te brengen op een toernooi waar er zeker tienduizend man komen aanvuren. 'Het wordt rennen om de harten van het publiek te veroveren', zei Hilversum verder. Ook eigenaar George Gummels is heel spontaan en maakt zich vooral geen zorgen. 'Het worden twee sprint races voor mijn paarden dus heel moeilijk gaat dat niet zijn zolang ze goed uit de gate komen zullen ze goed finishen', aldus George Gummels.

Trainer Danny Gummels geeft aan dat de hele club zich aan het voorbereiden is om dit moment met z'n allen te beleven. Wij zijn druk bezig de tour in elkaar te zetten zodat we met een leuke groep naar Guyana kunnen gaan en dit toernooi als een stukje geschiedenis kunnen bijschrijven voor de Surinaamse rensport', zei Danny Gummels verder.

Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 419 keer Laatst aangepast op woensdag, 20 juli 2016 00:58
Marsosur