Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 31 januari 2017 06:17

De Club Neutraal derby in voorbereiding

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op zondag 5 maart 2017 organiseert Club Neutraal (CN) voor de eertse keer van het jaar een paardenrace en wel de Club Neutraal derby. Tijdens deze race zal CN de startingate introduceren, waardoor alle paarden tegelijk kunnen starten.

Dit wordt een groot moment voor de paardenrensport in Suriname, omdat zij al Jaren lang bezig is geweest dit mogelijk te maken. Nu zullen de discussie’s over false starts en oneerlijke overwinningen eindelijk tot de verleden tijd behoren. De brein achter deze starting gate is niemand minder dan de directeur van CN de heer Danny Gummels.

Gummels geeft aan dat hij deze stap heeft gemaakt om de paardenrensport alleen maar te boosten, zodat deze verder mag gaan bloeien tot grotere hoogtes. De Club Neutraal Derby zal gehouden worden te Nancy’s Horsetrack gevestigd aan de Jesserunweg. Op dit evenement zal er geraced worden in 5 klassen. In de line up voor de A-klasse staat Vaultimore van Angelica Hilversum, Valano van lex Gummels, Buffen van George Gummels, Abbey Light van Aziz Nanhekhan en Dreamlins Ladybug van Rachel Sowma.

In de B-klasse staat Princess van Bijorn Bouwe, Skor van Faizel Leakat, Royal Salute van Akshay Phagoe en expresso van George Gummels geregistreerd. In de C-klasse staat Jessica van Raoul Nanhekhan, Royal Angelo van Maichel Soengie, Jussimora van Earvin Goede, Amalia van Alwin van Brussel en G-star van Alwin van Brussel geregistreerd. Verder staat de registratie van de D- en E klasse nog open.

Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 216 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK