Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 27 februari 2017 01:49

Nasrudeen en Danny schrijven geschiedenis met de starting gate

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Danny Gummels van Club Neutraal heeft de starting gate voor renpaarden geïntroduceerd. Deze starting gate heeft hij laten ontwerpen en vervaardigen door Nasrudeen Mohamed en is speciaal gemaakt op basis van de behoefte en specificaties van Gummels.

De gate heeft genoeg ruimte voor zes paarden en hun begeleiders, zodat het heel makkelijk zal zijn om de paarden gewend te laten raken aan deze nieuwe vorm van starten. ‘Voor mij is het een opportunity geweest om een opkomend land te ondersteunen met hun uitbreiding van de “Kings of Sports” zodat wij met z’n allen eens mogen gaan werken aan een Caribbean Cup’, aldus Nasrudeen Mohamed.

Danny Gummels vertelt heel spontaan dat hij deze stap genomen heeft om de sport in Suriname te brengen op een internationaal niveau. ‘Wij van CN kijken uit naar betere tijden met deze stap. De starting gate heeft ons behoorlijk veel geld gekost, maar deze beslissing heb ik zonder twijfels genomen. Met deze stap ben ik zeker dat alle discussies ten einde komen over valse starts en kunnen we nu met ze allen focussen op een keiharde finish’, aldus Danny Gummels.

Volgens George Gummels, iemand die al ruim 50 jaar in de rensport zit, is dit de modernste boost die hij heeft meegemaakt. ‘Ik heb nu twee paarden ready: Expresso in de B-klasse en Buffen in de A-klasse. Dus nu is het afwachten op resultaat van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) die heeft een negatief advies uitgebracht voor het organiseren van paardenwedstrijden met als reden dat er een virus is uitgebarsten. Wachtende op een resultaat van hun zal er een datum geprikt worden voor de volgende race’, zegt George Gummels verder.Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 498 keer Laatst aangepast op maandag, 27 februari 2017 01:53

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 West United              
2 Papatam              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 Boma Star              
9 Caravan              
10 TOK