Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 15 september 2017 07:28

Club Neutraal garandeert spannende races

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De paardenrace, Nancy’s Stakes, zal worden afgewerkt op zondag 24 september te Nancy’s Horsetrack aan de Jesserunweg. De Nancy’s Stakes zal verdeeld worden in vijf klassen nl. de A-klasse over een afstand van 1100 meter, de B-klasse over een afstand van 900 meter.

Ook de C-klasse over een afstand van 700 meter, de D- en E-klasse over een afstand van 500 meter komen aan de orde. Danny Gummels, hoofd van de organisatie achter deze race, geeft aan dat de registratie tevens loting van de startinggate positie voor de Nancy’s Stakes gehouden zal worden op woensdag 20 september te Club Neutraal (CN).

"Op deze dag dienen alle deelnemers hun entrée te betalen zodat de organisatie kan overgaan tot het maken van de officiele startlijsten. Verder moet ik aangeven dat we zeer dankbaar zijn met de samenwerking met het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij. In het bijzonder de afdeling veterinaire inspectie die ons te samen met Dr. L. Bansse zo snel als mogelijk heeft geholpen om dit alles waar te maken na de uitbraak van de paardenziekte die begin dit jaar actief bleek te zijn", aldus Danny Gummels van CN.

In de line-up voor de A-klasse staan Valano van Eigenaar Lex Gummels, Vaultamore van Robert Hilversum, Sultaan van Raoul Nanhekhan, Buffen van George Gummels, Custom Made van Angelica Hilversum en Trumandate van Dunja Burkhard. In de B-klasse hebben we Princess van Lesly Gefferie, Skor van Faizel Leakat, Expresso van George Gummels, Royal Salute van Santousha Mohammed en Oxygen Power van Jhon Rijsdijk.Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 171 keer Laatst aangepast op vrijdag, 15 september 2017 07:32

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora