Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 22 september 2017 17:20

Succesvolle registratie voor de Nancy’s Stakes

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Afgelopen woensdagavond heeft Club Neutraal (CN) de officiele registratie gehouden voor de Nancy’s Stakes. Er staan in totaal 25 paarden geregistreerd voor deze dag. Deze paarden zullen opgesplitst worden in vijf klassen.

Dit worden: de A-klasse over een afstand van 1100 meter, de B-klasse over een afstand van 900 meter, de C-klasse over een aftstand van 700 meter, de D- en E-klasse over een afstand van 500 meter. De Nancy’s Stakes zal gerend worden op zondag 24 september te Nancy’s Horsetrack. De paardeneigenaren dienen zich vanaf 11:00 uur aan te melden op de baan en de eerste race zal starten om 13:00 uur.

In de line-up van de A-klasse staat Valano van Lex Gummels als favoriet en zal deze het moeten opnemen tegen Vaultamore van Angelhil Farm, Trumandate van Dunja Burkhard en Buffen van George Gummels. In de B-klasse staat Skor van Faizel Leakat als favoriet en deze zal het opnemen tegen Expresso van George Gummels, Royal Salute van Santouscha Mohammed en Princess van Geffery Lesly. In de C-klasse staat Royal Angelo van Miacheal Soengie als favoriet en zal het moeten opnemen tegen Shakira van Faizel Leakat, Kameleon van Reinier Goede, Farah Gold van Fauwz Koesni, Osama van Aziz Nanhekhan en Diego van Rachel Sowma.

Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 66 keer

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora