Top Banner
Chavella Lee pakt knappe overwinning in New York ------------- Sharapova boekt in Tianjin eerste toernooizege sinds dopingschorsing ------------- Federer maatje te groot voor Nadal in finale ------------- Ronaldo bezorgt Real zege met eerste competitietreffer ------------- Alexander Shvartsman wereldkampioen dammen
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 25 september 2017 17:20

Valano, Skor en Bugatti gaan voor de Triplecrown

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Valano, Skor en Bugatti zijn de paarden die hun 2e race hebben gewonnen en zijn nu favoriet voor de Suriname cup. Als zij in de Suriname cup voor een 3e keer winnen dan worden deze paarden gekroond tot Surinaamse Triplecrown winnaars in hun de desbetreffende klassen.

In de A-klasse hebben de paarden Vaultimore, Valano, Buffen en Trumandate afgelopen zondag een zware race tegen elkaar gerend. De race werd vanaf start geleid door Vaultimore met een vroege druk van Buffen en Trumandate. Bij de laatste honderd meter kwam Valano van Lex Gummels heel verrassend naar binnen en eindigde als eerst in deze klasse. Vaultimore werd tweede en Trumandate derde, terwijl Buffen als laatst finishte.

In de B-klasse was er een issue met de startinggate. Het starthok nummer vier sprong niet open waardoor het paard Expresso niet kon starten. De race werd door Skor vanaf de start tot finish geleid. Rising Pegasus heeft nog wat druk richting de finish gezet voor Skor maar kon hem niet overmeesteren. Skor eindigde op de eerste plaats, Rising Pegasus als tweede en Princess als derde.

In de C-klasse won Royal Angelo de race, Shakira kwam binnen als tweede en Osama als derde. In de D-klasse won Spirit van Lesly Geffery de race, Spirit van Rachell Sowma kwam binnen als tweede en Birthday Present van Mohammed als derde. In de E-klasse won Bugatti de race, Marco kwam binnen als tweede en Messi als derde.

Tariq Abdoelrahman

Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 52 keer Laatst aangepast op maandag, 25 september 2017 17:22

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora