Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647

Met atleet Sergio Towo (17) zal Suriname haar debuut maken op de Parapan Amerikaanse Jeugdspelen, van 20 tot en met 25 maart in de metropool Sao Paulo, Brazilië. Sergio zal uitkomen op de 100 meter sprint en verspringen.

Lees meer...

Op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 heeft de Surinaamse Triathlon Unie (STU) het voornemen de STU Kids Triathlon en Sprint & Olympic Distance Triathlon te organiseren in en rondom het zwembad Parima.

Lees meer...

Sinds 1992 heeft de United Nations 3 december aangenomen als dag voor personen met een beperking. Dit jaar is het ook de tiende jaardag van het Verdrag inzake de Rechten van de Mens met een Beperking.

Lees meer...

Met een sportdag voor kinderen met een beperking heeft de Ilonka Elmont Foundation het vierdaags Ready&Able Train de Trainer programma module 2 afgesloten. Dit programma werd van 18 tot en met 21 november 2016 georganiseerd.

Lees meer...

De Ilonka Elmont Foundation zal voor de tweede keer het Ready & Able Train de Trainer module 2 programma aanbieden aan docenten, trainers, coaches, dienstverleners en vrijwilligers die graag willen werken met kinderen en volwassenen met een beperking.

Lees meer...

Na het succesvol verloop van de eerste Ready&Able Train de Trainer programma deel 2 welke in november 2015 in Parmaribo plaatsvond, organiseert de Ilonka Elmont Foundation, zoals dit jaar haar tweede Train de Trainer programma deel 2.

Lees meer...

De Paralympische Spelen is voor de enige Surinaamse atleet, Biondi Misasi in Rio de Janeiro, Brazilië voorbij. Ondanks een persoonlijk record op de 100 meter sprint te hebben gelopen, drong Misasi niet door tot de finale.

Lees meer...

Biondi Misasi doet voor de derde keer mee aan de Paralympische Spelen. Van 7 tot 18 september zullen deze Spelen worden gehouden in Rio de Janeiro, Brazilië. De Surinaamse atleet met een visuele beperking zal meedoen op het onderdeel 100m sprint.

Lees meer...

Veertien september staat dik onderstreept in haar agenda. Op deze woensdag moet het gaan gebeuren! Een medaille winnen op de Paralympische Spelen in het onderdeel bankdrukken. Bankdrukken is de Paralympische variant van gewichtheffen.

Lees meer...

De 15e editie van de Special Olympics in Suriname is succesvol afgerond. Aan de spelen namen atleten deel van SOGK, Grietjebieschool, Bloementuin, Roda, Stigesu, Matoekoe, Nos Kasitas, Special Olympics Nickerie en atleten uit Aruba en Bonaire.

Lees meer...
Pagina 1 van 2
Marsosur