Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 18 mei 2015 01:09

Jannie op Sportdag: ‘mijn hart voor kinderen met een beperking’

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Ilonka Elmont Ilonka Elmont

Jannie is de artiest die aanstaande woensdag, 20 mei, de tweede sportdag voor kinderen met een beperking van dit jaar opluistert. Het evenement wordt georganiseerd door de Ilonka Elmont Foundation met ondersteuning van het Bureau Speciaal Onderwijs.

De Ilonka Elmont Foundation organiseert sinds 2009 sportdagen voor kinderen met een beperking. ‘Dit jaar richten we ons vanwege de terugloop in sponsoring meer op de zwaarte van de beperkingen dan op het aantal deelnemers.’ vertelt Ilonka Elmont. ‘We zijn blij dat we iedere keer toch nog een groot aantal kinderen blij kunnen maken. Op onze sportdag in maart hadden we 180 deelnemers. Deze keer zullen er ongeveer 150 leerlingen van de Louis Braille School (voor kinderen met een visuele beperking), VSO Thomsonstraat, VSO de Kans en SO Bloementuin de sportieve strijd met elkaar aangaan.
 
Jannie hoefde niet na te denken toen hij werd benaderd om als artiest aanwezig te zijn bij dit evenement. ‘Ik doe graag en met heel mijn hart mee als het gaat om kinderen met een beperking’ vertelt Jannie. Hij kijkt ernaar uit om samen met de kinderen te sporten en zal na afloop van de sportdag ook enkele van zijn hits ten gehore brengen. De sportdag wordt gehouden op het Willebrord Axwijk Sportcomplex (SOSIS) aan de Marowijnestraat en duurt van 8.30 uur uur tot 11 uur.
 
Ilonka Elmont Foundation

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 795 keer
Marsosur