Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 24 mei 2015 00:04

Grote uitdagingen bij sportdag voor kinderen met een beperking

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Ilonka Elmont Foundation heeft haar tweede sportdag voor kinderen met een beperking afgewerkt. Ondanks de regen werd het toch een geslaagde sportdag op het SOSIS Sportcomplex.

De aanhoudende regen zorgde voor een enorme uitdaging, maar tenslotte werd het alsnog een geslaagde evenement. Echter deden slechts de helft van de uitgenodigde kinderen van de VSO Thomsonstraat, VSO de Kans, de Louis Brailleschool en de SO Bloementuin mee.  
 
Na een korte warming up hebben de kinderen zich kunnen uitleven met spelletjes zoals Canadees trefbal, tweelingvoetbal, touwtje springen, roversspel en balvervoer. “Ik heb er enorm van genoten en ik heb alleen maar blije kinderen gezien. De organisatie kan altijd een beroep op mij doen” geeft Jannie, de artiest van de dag, aan. Als afsluiting heeft Jannie de kinderen vermaakt met een klein optreden. “Ik heb genoten, ook al regent het” aldus vele lachende kinderen.   

“Voor het eerst in zes jaar hebben wij voor zo een grote uitdaging gestaan. Toch heeft dit ook een positieve kant, zo kon ik zien hoe sterk, flexibel en capabel mijn team werkelijk is. Een mooi monitoring moment en een goed moment om de gemeenschap te laten zien waar de Foundation voor staat. We hebben een aantal factoren van succes in acties omgezet door vooral doorzettingsvermogen, wilskracht, flexibiliteit, improvisatie en de kracht van samenwerken te tonen. Waardoor er onder moeilijke omstandigheden toch goed gepresteerd werd. Ik kan daarom ook vol trots zeggen dat we een zeer sterk en capabel team zijn', aldus een zichtbaar tevreden Ilonka Elmont.  
 
De Ilonka Elmont Foundation dankt in het bijzonder De Witte Lotus, haar sponsoren en alle aanwezigen voor hun inzet voor het succesvol verlopen van de sportdag. De derde
sportdag van dit jaar zal plaats vinden op woensdag 29 juli a.s. en zal een bijzonder karakter hebben.  

Ilonka Elmont Foundation

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 339 keer
Marsosur