Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 26 juli 2015 15:08

KBS Lelydorp & Cyriel zetten zich in voor kinderen met een beperking

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op woensdag 29 juli 2015 is het weer zover. De Ilonka Elmont Foundation organiseert dan op het terrein van de Witte Lotus, samen met het Bureau Speciaal Onderwijs (BSO), hun derde sportdag voor kinderen met een beperking.

Voor deze sportdag zijn ruim 140 leerlingen van de SO Lamtoro, VSO Flora en Stichting Hubstina uitgenodigd. De kinderen kunnen zich gedurende de ochtend vermaken met spelletjes zoals Canadees trefbal, djoel, tweelingvoetbal en kleefestafette. “We hebben begin van deze maand een Ready&Able Train-de-Trainer programma gehad in Wanica waarbij er 26 nieuwe sportleiders zijn gecertificeerd. Een aantal van hen, waaronder de deelnemers van het Korps Brandweer te Lelydorp, zullen tijdens deze sportdag ook aanwezig te zijn. Door deze constante groei in ons vrijwilligersbestand zijn we in staat om steeds grotere groepen kinderen als ook een grotere diversiteit in doelgroepen te ontvangen bij de sportdagen” geeft Ilonka Elmont trots aan.  
 
Als extra motivatie voor de kinderen nodigt de Ilonka Elmont Foundation sinds 2013 bij elke sportdag een bekende Surinamer uit. Dit keer zal de zanger Cyriel, bekend van hits als ‘Een knuffel’ en ‘Verrader’ samen met de kinderen sporten en na afloop enkele liedjes ten gehore brengen. Hij hoefde niet lang na te denken toen hij werd benaderd om aanwezig te zijn bij het evenement. “Ik ben altijd in voor evenementen met een sociaal karakter” vertelt Cyriel.

Ilonka Elmont Foundation
 
Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 264 keer
Marsosur