Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 21 december 2015 23:37

SOC doet geste aan sociale instelling en sportverenigingen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het Surinaamse Olympisch Comite (SOC) heeft maandagavond in de Olympic house aan de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname, Special Olympics Suriname en de Paralympics Suriname een geste gedaan ter waarde van SRD. 6000,-.

Dit deed de SOC naar aanleiding van haar laatstgehouden jaarlijkse 5 km wandel - en trimloop welke op zaterdag 10 oktober 2015 werd gelopen. Volgens de voorzitter van de SOC, Guno van der Jagt werd dit keer besloten om de inschrijfgeld van SRD. 10,- per persoon en de verkoop van de t-shirts voor een goed doel te gebruiken.

Zowel de inschrijfgeld als de t-shirt verkoop bracht een totaal bedrag van SRD. 5000,- op, maar omdat er drie checks van elk SRD. 2000,- zou worden overhandigd, besloot de SOC van haar zijde SRD. 1000,- bij te passen.

Namens de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname was mw. Natasia Hanenberg-Agard aanwezig voor ontvangst van de check. Voor Special Olympics Suriname was de vertegenwoordiger dhr. Edward Gessel en namens Paralympics Suriname waren dat de heren Frank Cameron en Roel Anijs. De vertegenwoordigers waren op hun beurt, de SOC en dhr. Guno van der Jagt zeer erkentelijk voor deze geste.
Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 346 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 december 2015 00:23
Marsosur