Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
vrijdag, 18 november 2016 00:04

Opening Ready & Able Train de Trainer programma module 2

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Ilonka Elmont Foundation zal voor de tweede keer het Ready & Able Train de Trainer module 2 programma aanbieden aan docenten, trainers, coaches, dienstverleners en vrijwilligers die graag willen werken met kinderen en volwassenen met een beperking.

Dit omdat de begeleiding van deze doelgroep speciale kennis en vaardigheden vereist. Voor deze training, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 november 2016, mogen wij ons dit jaar verheugen op de deelname van Nico Teunissen, hoofd Sport & Cultuur bij de onderwijsspecialisten in Nederland. 


In tegenstelling tot het vorige Ready & Able Train de Trainer programma’s gaan de trainers dit keer meer in de diepte van de materie. Ook wordt er meer aandacht besteed aan (Algemene)Veiligheid in Sport, lesvoorbereiding, didactiek en leiderschap en een gezonde levensstijl.

Op maandag 21 november wordt er in samenwerking met de cursisten een sportdag voor kinderen met een beperking georganiseerd waarbij de nieuwe aangeleerde trainingsvaardigheden gemonitord en geëvalueerd zullen worden. Aan het eind van dit meetmoment zullen de certificaten worden uitgereikt. Tijdens deze sportdag zullen leerlingen van de Jule Fernandesschool, Mytylschool, Stg. Hubtstina en Huize Betheljada participeren.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 145 keer
Marsosur