Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 30 november 2016 23:26

Paralympisch Comité & Special Olympics organiseren activiteiten

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sinds 1992 heeft de United Nations 3 december aangenomen als dag voor personen met een beperking. Dit jaar is het ook de tiende jaardag van het Verdrag inzake de Rechten van de Mens met een Beperking.

Zowel het Internationaal Paralympisch Comité als Special Olympics International onderschrijven dit Verdrag en gebruiken deze als leidraad bij hun activiteiten. In dit kader organiseren Special Olympics Suriname en het Nationaal Paralympisch Comité Suriname op zaterdag 3 december een sportdag voor mensen met een beperking in het Frank Cameron Centrum aan de Bonistraat.

Hiervoor zijn pupillen van een tiental scholen en instellingen voor personen met een beperking uitgenodigd, die aan de volgende activiteiten zullen deelnemen.
- Zwemmen
- Bocce
- Rolstoel activiteiten.
- Baltrappen
- Basketbal
- Zaalsporten

De aanvang is 09:00 uur des morgens en duurt tot 14:00 uur. Namens Special Olympics Suriname en het Nationaal Paralympisch Comité Suriname,

Edward Gessel

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 152 keer
Marsosur