Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 04 juni 2015 16:23

Surinaamse vechters voortreffelijk op Tiger Academy Taekwondo Tournament

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een team van zeven vechters van de taekwondo school van Arthy Lie heeft onlangs meegedaan aan de zestiende editie van de Tiger Academy Taekwondo Tournament op Aruba.

Op dit toernooi waren ook aanwezig Venezuela, Panama en de VS. De school van Arthy Lie probeert zoveel mogelijk haar atleten ervaring te laten op doen op buitenlandse toernooien. Doordat de school nu druk bezig is voorbereidingen te treffen voor het Arthy Lie's Suriname Open Taekwondo toernooi, dat gehouden zal worden op 13 juni in de congreshal, heeft de leiding toen besloten met een kleinere groep op dit toernooi aanwezig te zijn.

Onze Jongens deden het voortreffelijk en mochten huiswaarts keren met vier gouden, een zilveren en twee bronzen plakken. Gezegd mag worden dat het nivo van het Arubaans team enorm gegroeid is. Aruba zal samen met Curacao, Trinidad en Tobago, Guyana en Frans Guyana aanwezig zijn tijdens het Suriname Open Tournament.

Vermeldenswaard is dat Germar Altman uitgeroepen is tot best Male Cadett Fighter. De prijswinnaars zijn Leon Thakoer, Katungi Pinas, Germar Altman en Shahied Djemani met allen goud. Shrendre (gastvechter Eric Lie) won zilver. Geom Fredison en Vandrell Landburg waren goed voor brons. Het team stond onder leiding van Geom Fredison en dhr. Djemani.


 
Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 521 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 juni 2015 16:31
Marsosur