Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 20 juli 2015 21:58

Tosh van Dijk verliest kwartfinale gevecht op Panam

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Tosh van Dijk heeft zijn kwartfinale partij op het onderdeel Taekwondo tijdens Panam 2015 in Toronto Canada verloren van Luis Colon uit Puerto Rico. Dit gevecht van Tosh was zeer gelijkopgaand en na de eerste ronde stond Tosh voor met 4-3.

Bij de tweede ronde was de stand 7-6 voor van Dijk. Luis Colon kwam in de derde ronde sterk terug en maakte gelijk 7-7. Dit was ook de eindscore. Er was dus een extra ronde nodig om de winnaar te bepalen en in deze extra ronde scoorde de iets agressievere Luis Colon het eerste en winnende punt om zo te winnen van Tosh van Dijk met 8-7.

Tosh van Dijk komt niet in aanmerking voor een herkansingsgevecht
Herkansing was afhankelijk van het verloop of uitkomst van de resterende gevechten. Die resultaten zijn helaas niet gunstig uitgevallen voor van Dijk die hiermee uitgeschakeld is op Panam 2015.

Eerder op de dag versloeg Tosh van Dijk nog zijn tegenstander uit Guatemala Andres Zelaya om de kwartfinale te bereiken. Ook een zeer spannend gevecht met een gelijkopgaand verloop, waarbij de score na 3 rondes gelijk was 9-9. Er was een sudden death nodig om een winnaar te bepalen en Tosh scoorde in deze ronde het eerste punt om zo dus door te gaan naar de kwartfinale om later uit te komen tegen de 6 jaar oudere en ervaren Luis Colon uit Puerto Rico.

Earnie Eenig - VSJS

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 392 keer Laatst aangepast op dinsdag, 21 juli 2015 17:43
Marsosur