Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 07 oktober 2015 02:02

Arthy Lie's Taekwondo succesvol op Aruba

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op Aruba werd het afgelopen weekeinde het jaarlijks terugkerend internationaal taekwondo toernooi 'The Best of the Best' georganiseerd. De taekwondo school van Arthy Lie, die elk jaar participeert, was ook deze keer aanwezig met een junioren team.

Op dit toernooi waren alle scholen van Aruba vertegenwoordigt en een team uit Curacao. Onze atleten deden wat van hun verwacht werd en wisten steeds de naam van Suriname hoog te houden. Suriname werd op dit toernooi vertegenwoordigt door 7 jeugdige vechters in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar, die allen met een gouden medaille huiswaarts mochten keren.

De gelukkige winnaars zijn Germar Altman, Andy Mansur, Roche Mansur, Katungi Pinas, Leon Thakoer, Michael Lei en de kleine Xavio Martopawiro. Ook de speciale prijzen gingen naar onze jongens, Germar Altman, Leon Thakoer en Xavio Martopawiro die werden uitgeroepen tot Best Fighters in hun leeftijdsklasse. Schoolhouder Arthy Lie is zeer trots met dit resultaat en zegt dat de ouders steeds een enorme bijdrage leveren aan de goede resultaten.

De senioren van de school bereiden zich op dit moment ook voor om Suriname te mogen vertegenwoordigen op een groot internationaal toernooi dat het komend weekeinde gehouden zal worden op Trinidad.

Arthy Lie's Taekwondo

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 358 keer
Marsosur