Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
woensdag, 14 oktober 2015 18:07

Surinaamse taekwondo selectie pakt 3 plakken bij T&T Teakwondo Open

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Giavero Sanajo voert een trap uit tegen de vechter van de USA Giavero Sanajo voert een trap uit tegen de vechter van de USA

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober heeft een Surinaamse taekwondo selectie, onder leiding van Arthy Lie, meegedaan aan het 2015 Trinidad & Tobago Taekwondo Open. Een groot internationaal taekwondo G1 toernooi op Trinidad.

Bij dit toernooi probeerden vele topvechters en wereldkampioenen zeer belangrijke punten te vergaren. Onze vechters waren zich ervan bewust dat ze zeer hard zouden moeten knokken. Giavero Sabajo begon de eerste dag met een grandioze overwinning op de vechter van de USA met een stand van 15-3. Echter liep hij een blessure op welke hem in de volgende partij tegen het nummer 1 van de wereld parten speelde. Hij verloor die partij met 1-6 tegen Mexico. Giavero wist wel 3 punten te vergaren. Alessandro Getrouw moest het in de finale opnemen tegen een Amerikaan, maar verloor deze partij en moest hij maar genoegen nemen met zilver.

Op de tweede dag kwam Guillaume Fredison uit voor Suriname, maar verloor zijn eerste partij. Jamall Arnhem wist een derde plaats te behalen, terwijl Anviti Adhin de finale partij verloor en genoegen moest nemen met de tweedee plaats. Tosh van Dijk won zijn eerste partij tegen Jamaica zeer overtuigend. Ook hij liep tijdens deze wedstrijd een zware blessure op, waardoor hij bij zijn tweede partij niet optimaal kon presteren en deze wedstrijd verloor.

Onze vechters hebben hun uiterste best gedaan goud te behalen, maar konden dat door het zeer zwaar deelnemersveld en de blessures jammer genoeg niet realiseren. Ze hebben met z’n allen Suriname weer mogen vertegenwoordigen en mochten met 2 zilveren en 1 bronzen plak huiswaarts keren. Coach Arthy Lie zegt dat de prestaties zeker beter zouden zijn als de jongens niet geplaagd warden door blessures, maar blijft trots op ze.

Guillaume Fredison

Copyright © 2015 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 479 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 oktober 2015 18:17
Marsosur