Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 21 februari 2016 23:24

Vierde Arthy Lie's International Tag Tournament 2016

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op zondag 28 februari 2016 organiseert de sportschool van arthy Lie voor de vierde opeenvolgende keer het International Tag Tournament. Behalve teams uit Aruba en Frans Guyana zullen ook teams uit Suriname op de mat verschijnen.

Bij deze prachtige manier van vechten moeten twee teams tegenover elkaar staan en proberen in een bepaald tijdsbestek zoveel mogelijk te scoren. Dit toernooi werd vier jaar terug door de school van Arthy Lie geintroduceerd in Suriname. De vechter leert dan sneller scoren door steeds flitsende combinaties te gebruiken. Er zal deze keer gevochten worden in de klassen 8 - 11 jaar Tag 5 (teams van 5 man), 12 jaar Tag 3 (teams van 3 man) en 14 - 17 jaar Tag 3 (teams van 3 man).

De bedoeling was om meerdere landen uit te nodigen voor dit toernooi, maar door de hoge kosten en de slechte economische situatie waarin ons land zich nu bevindt is besloten het dit jaar met minder landen te doen. Het toernooi start om 18.00u. en de toegang is vrij. De volgende activiteit van Arthy Lie's Taekwondo is het Best Fighter toernooi voor VVOS en UNI. studenten op zaterdag 12 maart 2016 om 18.00u in de Congreshal.

Arthy Lie's Taekwondo

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 252 keer
Marsosur