Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
zondag, 07 augustus 2016 01:52

Arthy Lie's Teakwondo winnaar Nationale Clubkampioenschappen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op zaterdag 30 juni en woensdag 4 augustus 2016 werden de Nationale Clubkampioenschappen afgewerkt. Dit toernooi is één van de belangrijkste toernooien welke door de Surinaamse Taekwondo Associatie (STA) wordt georganiseerd.

Aan de zevende editie van dit evenement namen alle scholen aangesloten bij de STA deel. In de verschillende gewichtsklassen mocht er maar 1 vechter per school worden ingeschreven. Er waren 2 onderdelen waarin de vechters elkaar moesten bekampen nl. de onderdelen stijlpatronen en sparring.

Het waren zeer spannende wedstrijden en het publiek mocht wederom genieten van zeer goede partijen. De taekwondo school van Arthy Lie wist ook dit keer de titel in de wacht te slepen en mocht voor de zevende achtereenvolgende keer met de hoofdprijs naar huis.

Arthy Lie is zeer tevreden over het resultaat van zijn vechters, temeer omdat hij dit keer ook enkele minder ervaren vechters heeft laten deelnemen. Tenslotte bewezen die het ook goed te hebben gedaan.

Top drie: 1. Arthy Lie's Taekwondo, 2. Yoshua Warriors, 3. Yu-Sin. De STA mag wederom terugblikken op een zeer geslaagd evenement.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 221 keer Laatst aangepast op zondag, 07 augustus 2016 01:54
Marsosur