Top Banner
Brief QN sports inzake weigering cameraploeg door Inter Moengotapoe ------------- Nini Harpal Open worsteltoernooi met top match-ups ------------- Aanstelling trainers nationale selecties ------------- Badminton Nationale Jeugd Kampioenschappen succesvol afgerond ------------- Telesur verovert CTSS Plus veteranentitel
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 31 juli 2017 00:46

Arthy Lie's Taekwondo winnaar Nationale Clubkampioenschappen 2017

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Arthy Lie ontvangt uit handen van de secretaris van de STA dhr. S. Markiet de kampioenstrofee Arthy Lie ontvangt uit handen van de secretaris van de STA dhr. S. Markiet de kampioenstrofee

Op zaterdag 29 juli werden in de Chinese sporthal de Nationale Clubkampioenschappen afgewerkt. Dit toernooi behoort tot een van de belangrijkste taekwondo toernooien en wordt gehouden onder auspiciën van de Surinaamse Taekwondo Associatie (STA).

Aan dit toernooi hebben alle bij de STA aangesloten scholen deelgenomen. In de verschillende leeftijds en gewichtsklassen probeerden de atleten van de verschillende scholen de zo nodige overwinningen voor hun school binnen te halen. Het ontbrak niet aan de nodige spanning en de aanwezigen konden wederom genieten van zeer spannende wedstrijden.

Sinds de introductie van de Clubkampioenschappen door de STA in 2010, is het de school van Arthy Lie steeds weer gelukt de hoofdprijs in de wacht te slepen. Dit jaar dus voor de achtste keer op een rij. Schoolhouder Arthy Lie is zeer tevreden over de prestaties van zijn studenten en over de goede organisatie van dit toernooi. Deze overwinning draagt hij wederom op aan de Hemelse Vader. De eindrangschikking: 1. Arthy Lie's Taekwondo, 2. Yu-Sin, 3. Eric Lie's taekwondo.Copyright © 2017 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 106 keer Laatst aangepast op maandag, 31 juli 2017 00:50

SVB Eerste Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Inter Moengotapoe              
2 Leo Victor              
3 WBC              
4 Robinhood              
5 Nishan 42              
6 Transvaal              
7 Botopasie              
8 Voorwaarts              
9 PVV              
10 West United              
11 Notch              
12 SNL              

SVB Tweede Divisie

# Team MP W D L Pnt F A
1 Broki              
2 Deva Boys              
3 ACoconut              
4 Santos              
5 Slee Jr.              
6 Tahiti              
7 Flora              
8 KD              
9 Happy Boys              
10 Jong Aurora